Nedostala som menštruaciu

Príspevok v téme: Nedostala som menštruaciu
vypsana_fixa

Dobry den! beriem antikoncepciu Bellara uz asi pol roka.Doteraz neboli ziadne problemy. Dva tyzdne dozadu som bola nachladnuta,a potom som chytila horucky tak mi doktorka nasadila antibiotika.

Menstruaciu som vobec nedostala a pohlavny styk som mala este pred nasadenim antibiotik. Robila som si aj tehotensky test,ktory yvsiel negativne.Aka je pravdepodobnost,ze by som mohla ybt tehotna.A je to vobec normlane,ze som nedostala menstruaciu?

Ivka 1

miaMIčka je možné ,že menzes tento mesiac nedostaneš, možno ani na druhý a potom príde.... potom zase nie a potom zase, takto to začína až menzes úplne prestane ,a ak je to sprevádzané aj návalmi tepla - hlavne do tvárovej časti , v noci Ti je horko, potom zase zima, tak to už je prechod.. Pomáha užívanie hormonálnych prípravkov na prírodnej báze.

miaMIčKA

zdravím mam 46r a podviazane vajecniky takže tehotná byt nemožem ale už 5dní sa nič nedeje menštruacia nikde može to byt už prechod?horučavy ma zalievaju ale takto naraz?kto poradí dakujem

bazalka

Ahoj, pokiaľ ja viem, tak niekedy môžu niektoré antibiotiká znižovať účinok antikoncepcie. Na druhej strane však pri niektorých druhoch antikoncepcie je želaným javom, aby sa menzes niekedy nedostavil.