HOvori sa ze nikto nevstupi do vasho zivota bez priciny. Ale na druhej strane, clovek nemoze prikladat velky vyznam kazdej udalosti a malickosti, kazdemu cloveku, ktoreho stretne, s ktorym prezije nejaku mini epizodku svojho zivota - nemam na mysli (len) vztah, napriklad spoznala som na kratky cas niekoho atd.. Tak preco je pre mna take tazke upustit od niecoho takeho? Preco ked viem, ze mozno to nema vyznam, musim sa spatne vracat k starym veciam a riesit ich dookola? Preco nedokazem proste upustit od minulosti, ktora by ma nemala nijako ovplyvnovat a predsa to robi?
Preco je take tazke nieco nechat tak
Prečo?? Pretože sme ludia... Pretože naše myslenie nie je "stroj" ktorý sa dá vypnúť,kedy sa nám zapáči.. Ale z vlastnej skúsenosti viem aké to je ... Je to niečo , čo mi aj po dvoch rokoch občas vhána slzy do očí. Pretože mám spomienky.. Ktoré mi po tom človeku zostali. Prežila som s ním určité obdobie, niečo, čo bolo len nás dvoch a nikoho iného. Škoda že čas niekedy nejde vrátiť...Tak rada by som ho videla. Aj ked každý máme už iných partnerov. Je to svinské?? Možno... Ale zabudnúť sa nedá.. Nikdy sa už nestretneme... Nikdy sa u neuvidíme.. A vtedy sa človek pýta.. Prečo to je takto ...... Prečo lubim svojho súčastného partnera a napriek tomu mám pocit že s tym minulým ma spája niečo extrémne silné. Možno preto,pretože bol moj prvý... Lenže nedá sa stále utápať v spimienkach,stále sa vracat do dávnej minulosti . Lenže keby to bolo také lahké,však??!! Verím že takto to malo proste byť.. On je tam , ja tu .. A každy si žijeme po svojom,každý najlepie ako vieme......
no..tot aj moj problem..stale vsetko rozoberam a neviem zabudnut a rozmyslam ci som spravila dobre... prave sa mi stala taka vec s jednym covekom...rozlucili sme sa..no citim sa mizerne.. a stale rozmyslam a trapim sa..
a ked s ami taketo nieco stane co ,,moc prezivam" a potom zistim ze ten druhy clovek to zdaleka tak neberie, berie to volnejsie a vobec nad tym tak nerozmysla ako ja, citim sa ako taka koza.. co uz nezmenime sa zrejme nikdy :-/
Katka... tak ty si uplne moj clovek presne takto to citim ja
Lebo medved.... Tak isto sa da rozplyvat nad nesmrtelnostou chrusta.
ako vies ze to nema zmysel do buducnosti? mozno to stretnutie malo urcity vyznam ktory pochopis az o mnoho rokov neskor.
A tiez dookola riesim minulost a rozmyslam co by bolo keby.
Do mojho zivota tiez niekto vstupil. Velmi som si ho oblubila, ale uz ho nikdy v zivote neuvidim. Tiez nerozumiem preco som ho potom stretla, ani nie ze stretla, ale preco k nemu nieco citim, ak to nema zmysel do buducnosti. Preco nemohol prejst mojim zivotom len tak ako kopec inych ludi?
Toto ma tiez zaujima. Moja zena riesila pi.oviny, ktore sa stali aj pred 20 rokmi-teda 'krivdy', ktore sa stali jej. Ale tie co urobila niekomu ona si nepamatala ani 20 minut dozadu. Darmo je. Nie kazdy clovek ma rozum a dokaze ho obcas trochu pouzit.