strach o partnera

Príspevok v téme: strach o partnera
martina.26

S priatelom mame dokonaly vztah uz vyse roka vsetko funguje ako ma...ale...kvoli pracovnym povinnostiam sa vidime len cez vikendy ..nasledne priatel odcestuje..vtedy to cele zacina..najavo to mozno nedam ale citim neznesitelnu uzkost bojim sa o neho aby sa mu nic zle nestalo..bojim sa aby bol v poriadku aby neochorel..aby sa mu nestal nejaku uraz.stale mam potom smutok a uzkost ked nie sme spolu aby bol v poriadku . neviem ako sa zbavit tych to pocitov a starosti :( citi niekto nieco podobne ?

ReginaPhalange

Aj ja sa bojim o manzela, ked je prec a vonku je uz tma. Myslim, ze to bude este horsie, ked budeme mat deti ;)

bibi1234

martina.26-a co takto sa bat skor o rodicov? Su starsi, maju viacej predispozicii, aby sa im nieco stalo... Frajeri tu boli a aj budu, ale rodicov mame len jednych a nikto ich nemoze nahradit... partnera Ti moze nahradit 3miliardy inych muzov, takze sa strachuj o rodinu, ako o chlapa..

soffa

strach je len vysledok toho ze ho naozaj lubis,ze ti na nom zalezi,a nie je ti lahostajny.to je normalne.skus to niejak prekonat...nemysliet na to,a tesit sa z peknych chvil

rena23

Martina, ak sa Ti nepodari premoct uzkost a nutkave myslienky (obavy) ani po dlhsej dobe, ani pozitivnym myslenim, ani tym, ze sa zamestnas, pravdepodobne trpis uzkostnou poruchou a tu treba liecit.

civediamo

myslela som že mi dojde narozum len občas že sa mu niečo može stat,,,,nerozmyšlaj nad tym tolko,,,my si volame denne a to mi pomaha aspon ho počujem...

civediamo

martina.26-neviem kolko ste spolu,ja to zaživam už2roky,postupne si na to zvykneš ja som sa bala tiež,ale potom nad inym ani nerozmyšlaš,moj partner je preč aj mesiac,zvykla som si už mi dojde na rozum len občas,ale chyba mi velmi.

katka_a

ahoj ,

toto dokonale poznam ! treba sa zamestnat niecim , a nemysliet nato , ci sa partnerovi nieco nestalo , samozrejme , stat sa moze vselico , ale predsa nebudeme mysliet na skarede veci , tym ich iba privolavame . mozno ti pomoze ked sa ti priatel ozve castejsie , aby si vedela , ze je vsetko OK :) neviem ci som ti pomohla , ale aspon vies , ze nie si sama ;o)