Polyp na maternici

Príspevok v téme: Polyp na maternici
martinusa

pri gynekologickej prehliadke mi nasli polyp na maternici 0,5x0,5cm...
chcem sa spytat ci nema niekto s tym skusenosti...moja gynekologicka mi povedala ze ak narastie tak to treba vybrat..nemate s tym niektora skusenosti?chceme mat s priatelom babatko a obavame sa ze prave tento polyp bude branit otehotneniu..uz som toho vela precitala na internete, ze brani, nebrani, neuhnniezdi sa vajicko atd......ale predsa len by ma zaujimalo ci niektora nemate konkretnu skusenost aj ked kazde telo je ine....dakujem za reakcie..

babkabylinka

RNG: Jodidovana sol je vzdy lepsie ako nic a s drotom do oka. Kupovat dnes jod je kowboyka. Obhajujes vakciny, a to je zle.

fíííí

tiež mi lekár našiel polyp a je tomu rok čo som si ho dala vybrať.Bola som na jednodnovej chirurgii. Zákrok bol v pohode. Radšej si to daj von, lebo časom sa môže zvrhnúť.

RNG

Inac z jodidovanej soli mozes dostat len maly zlomok jodu, ktory dnes mnohi lekari zaoberajuci sa jodom doporucuju. Nemozes dostat dokonca ani len tych mizernych 150 mikrogramov, co sa v roku 1948 tam mylne dostalo
Dnesne davky odporucene tymi vyskumnikmi su 2 az 6 miligramov denne, co je este stale ovela menej, nez priemerny prijem Japoncov(12.5 mg z morskych rastlin)pricom Japonci su z vacsich narodov najdlhsie sa dozivajuci a relativne najzdravsi, takze asi im tie "megadavky" jodu neskodia, prave naopak.
Pozri clanky
www.health-science-spirit.com a informacie na naozaj megadavky jodu schvalene FDA ako neskodne a potrebne v pripade nuklearneho utoku
www.ki4u.com
co je samozrejme absurdne ovela viac, nez odporucane novsim vyskumom a ilustruje ti to rozpory, ked na jednej strane tvrdia, ze viac ako 150 mikrogramov je skodlivych, ale 130 mg v pripade oziarenia je neskodnych!!!
Zialbohu FDA nie je uz davno nezavisla organizacia, ale ovladana organizovanym zdravotnictvom tj najma farmaciou.

RNG

Nuz mnoho ludi si mysli ze su to hluposti, pokial si sami nenastuduju nieco okolo toho od renomovanych lekarov, ktory sa s tym zaoberaju aj napriek vsetkym prekazkam, co im organizovana medicina kladie.
Na case je, aby vysla pravda von okolo vakcin, lebo tam sa dosial velmi ucinne maskovala tvrdenim, ze vakciny su vzdy ucinne a vzdy neskodne. Nuz ked na ne ludia zomieraju, rozhodne nemozno hovorit o neskodnosti a ked sa firmy vyrabajuce vakciny brania presetreniu a vysledky vakcinacie-statistiky sa taja, nieco tam smrdi a bolo by dobre to cele prevetrat. Naviac ked doslova nainscenovavali Pandemiu svinskej chripky a vyjednavali s vladami o povinnom ockovani s vakcinami, nedostatocne presetrenymi a dokonca sa hovorilo o trestani ludi, co sa odmietnu dat zaockovat, nuz tak tam to zachadza pridaleko, urcite individualne slobody a vyber musia byt ustavne zachovane, privatne ziskove spolocnosti nemaju nijak pravo robit rozhodnutia co si ja osobne mam dat do tela alebo nie.

RNG

viacero tychto tkaniv je hormonalne zavislych.
Indonal obsahuje I3c, vytazok z kapustovych, ktory zniozuje estrogenicke hladiny v tele a tym telu umozni tieto rozne nefunkcne tkaniva a "smetne kose" tela vlastnymi enzymami odburat.
Samozrejme velku pomoc pri tom mozu vykonat extra brane proteolyticke enzymy a jod, ktory podporuje vyrobu nasich vlastnych enzymov, (tj nie len hormonov, ale najma enzymov, co vacsina lekarov este zrejme nevie)

Nuž

Ahoj, mne raz Dr. zistila polyp, povedala, aby som si to dala odstrániť.Samozrejme, nechcelo sa mi na operáciu.Potom, neskôr, tam bol aj druhý. Dočítala som sa, že je dobrý prípravok Indolan. Tak som skúsila.Dr. povedala, že brať to môžem, ale operáciu treba.Zase som nešla, na preventívku som však chodila a výsledky, až na ten polyp, boli dobré.Asi po vyše dvoch rokoch som si povedala, že už teda na tú operáciu pôjdem.S malou dušičkou som išla na kontrolu a tu, čuduj sa svete, Dr. povedala, že ak to nepoviem, tak ani nepríde na to, že tam dajaké polypy boli.Takže my, chvalabohu, zmizli aj bez operácie.To je moja skúsenosť, ale samozrejme, každý musí urobiť, ako uzná za vhodné. Ešte doplním, že žiadne problémy som pri polype nemala, ani krvácanie, proste nič. takže som rada, že to takto dopadlo.