Ahojte mam 18 a chcem si najst gynekologa. Chcela by som vediet co vlastne robit ... staci prist do niakej ambulancie a tam sa spytat ci by ma vzali ? A ci potrebujem pri tom zdravotnu kartu alebo niake doklady?Dakujem :)
Prvá návšteva gynekologa
Dakujem jajkafr :)
Mám rada šikové prsty pána gynekológa. Veľmi rada chodím na prehliadky.
Mirka
ku gynekologičke ti stačí preukaz poistenca...
no a k lekárke na prvýkrát je lepšie vziať si sukňu alebo dlhšie tričko niektorí majú kabínku napr. pri sestričke a chodiť z miestnosti do miestnosti nahá je dosť blbé, ale väčšina lekárov má kabínku vo svojej ambulancii alebo sa vyzlieka rovno pri koze takže není problém... a preventívky určite nezanedbávajte máte na to právo, zaplatí vám to poisťovňa a není nič lepšie ako vedieť, že ste zdravá a nemáte žiaden problém... držím palčeky
A či potrebujem zdravotnu kartu celu od doktorky alebo ine doklady nahodou neviete? Nebol by to ako niaky problem len som sa prestahovala a doktorku mam este na starom bydlisku tak by som sa viac nabehala ...
nie, ja nosim suknu a hrube pancuchy....aj v zime...
Ja som myslela ak budem na tej "koze" či mam mať vyzute topanky :-). Teraz v zime sukňu nenosim, takže vy nosite suknu v taške a tam si ju oblečiete?
no, skoda, ze ste si vybrali malo sikovnych... osud? nahoda?
:)
.....poslal svoju mozgovu bunku oddychovat, tak odpoviem za neho: ANO
titike si úchyl???