Prvá návšteva gynekologa

Dghdf

Ja potrebujem ist ku gynekologovi koli tomu,aby sa zistila pricina akne..čo vsetko ma tam čaka ???
čakam samozrejme normalne odpovede

mickaaaaa

Menzes sa považuje z pravidelný od 21-32 dní a 28 je len stred, ktorý je uvádzaný ako priemer :) no každý cyklus môže a aj je trochu iný

Londa

Tak rozhovor ake mas tazkosti zdrav., kedy si dostala menzes prvykrat ako u teba prebieha a samotne vysetrenie, ak si este panna tak cez konecnik :)

jankaaaaaaaaa

nepravidelny menzes znamena, ze mesacne nechodi po rovnakom case. menzes je pravidelny ak kazdy mesiac pride po rovnakom case, napr. po 28dnoch, alebo po 32dnoch. odchylka je +-3 dni. ak je odchylka uz vacsia, povazuje sa to uz za nepravidelny menzes

Korylein

Sorry, ze odbocujem od temy, ale tak mi to napadlo ... Ale mat pravidelny menzes znamena, ze stale by som mala cyklus napriklad 28 dni? Lebo ja som prvy menzes mala v 12., teraz mam 20 a doteraz mi to presne na den nevychadza, v podstate mozem hadat, ale vzdy sa to zmesti tak do 35 dni, to znamena nejaky problem?

an44

ja som tiez dostala prvy menzes az mesiac po 15... doteraz je nepravidelny... prve vysetrenie u gynekologa som bola v 21 ako panna a vysetroval ma cez konecnik, nic hrozne,iba trosku neprijemne, ale neboli.. nemas sa coho bat

sisušáá

Ahojte.. obvodná doktorka mi povedala že ak do 15 nedostanem menzes, tak mám ku nej prísť.. čo potom znamená - gynekológ.. mám 15 aj mesiac a stále nič.. ale nehcem tam ísť strašne sa bojím a vraj ke´d som panna tak ma bude vyšštrovať cez konečník, je to pravda? strašne sa bojím, nechcem tam ísť.. a mám sa oholiť? :O prosím odpovedzte