Henne color - cierna

Príspevok v téme: Henne color - cierna
miumiu25

Ahojte :)) Chystam sa prvykrat v zivote - po 7mich rokoch farbenia chemiou, farbit hennou. Uz som pocitala rozne clanky, ale vsade sa orientuju len na klasicku hennu hnedu - prip. cervenu a o cierne nic :( Chcela by som sa popytat tych, co MAJU naozaj skusenosti s henovanim ako im to chyta a s cim miesate hennu aby mala dobru konzistenciu? Mam svoje vlasy pomerne svetle, aky bude asi vysledok pri henovani ciernou? Vdaka :))

middlesboro

Ak sa chystate hennovat urcite odporucam nejake kvalitne a overene znacky henny ako napriklad francuzsku znacku www.tany.sk
alebo
www.tany.sk
su overene znacky s vybornymi recenziami. Prekryju aj sediny.

sabinaa

Chcela by som sa poradiť. V novembri som si dala čiernu henu, v obchode mi povedali ze za mesiac ju mam dole a mam opäť svoje bledohnede vlasy. No doteraz sa mi to poriadne nezmylo akurat sa mi to zmylo do zelena .. stale mam odtieň vlasov zeleny. Asi pred par mesiacmi som bola u jednej kadernicky a chcela som nech mi spravi aspon na konce ombre do bledohneda, skoro az do blond.. no spravila mi to tak ze som mala konce este bledsie ale zelene, cize bledozelene a teraz som mala dva krat sampon od polky hlavy iba na konce ale stale sa mi zmyva. Už neviem čo mám robiť ale ostrihať si to nechcem. Poraďte prosím. Vopred ďakujem.

Hviezdička

objednala som si čiernu hennu a je prášková na vlasy a mám stredne tmavé vlasy a chcela by som tmavú čokoládu tak ako dlho mám nechať pôsobiť hennu vo vlasoch?? 2 alebo 3.hodiny? Lebo nechcem čierne vlasy. Kto poradí??

NicoleIK

Ahojte, otváram opäť túto tému. Cchela by som poradiť, ohľadom čiernej henny. Momentálne mám také hnedo-ryšavé vlasy (tiež vďaka henne) no chcela by som vyskúšať čiernu hennu. Chcela by som dosiahnuť čo najtmavší odtieň. Myslíte, že mi to na hnedo-ryšavé vlasy chytí? a čo mám do henny pridať, aby osm tomu dopomohla? čierny čaj a silnú kávu? alebo máte ešte nejaký iný typ?

Ďakujem za rady:)

lilianna

Ahojte:)
Ja som tiež kedysi chcela vyskúšať čiernu hennu ale potom som sa dočítala že sa rýchlo vymýva do červenej alebo hrdzavej tak som z toho radšej ustúpila a objednala som si neutrálnu henne color...:)

Máte tu niekto skúsenosti s čiernou hennou? Ako to ukáže po prvom použití...a ako to ukazuje po niekoľkých nafarbeniach?:)A možem používať hociaký šampon na nahenované vlasy?

dakujem

B.

Ja čiernu hennu používam už pár mesiacov a som spokojná, moje hnedé vlasy majú len tmavý odtieň a sú zdravšie :-)

Kučierka

Ahojte čítala som s henne color takýto príspevok
www.zdravie.sk

a najviac ma zarazilo to že "henne color je nebezpečný výrobok" ... včera som si totižto kúpila odtieň 13. ktorý sa tam tiež uvádza že je nebezpečný a teraz sa bojím že by som mohla dostať nejakú alergickú reakciu. Chcela by som sa vás spýtať či ste mali nejakú nepríjemnú skúsenosť s touto hennou ? :///

zuzaninha

ahojte, vidim, ze ste tu odbornicky na hennu.. vedel by mi niekto prosim poradit, ci henna chyta na sedive vlasy. aka ano, ktora je najlepsia. moje povodne vlasy su \\\'spinavy blond\\\' - svetlo hnede, ale musim si ich casto farbit chemiou kvoli sedinam, ktorych mam veru dost(dedicna zalezitost, mam len 30rokov). rada by som si zachovala blond vlasy, ale ak by nejaka svetlo hneda henna chytala na sediny, tak rada vyskusam. dakujem velmi pekne vopred :)

zuzaninha

ahojte, vidim, ze ste tu odbornicky na hennu.. vedel by mi niekto prosim poradit, ci henna chyta na sedive vlasy. aka ano, ktora je najlepsia. moje povodne vlasy su \'spinavy blond\' - svetlo hnede, ale musim si ich casto farbit chemiou kvoli sedinam, ktorych mam veru dost(dedicna zalezitost, mam len 30rokov). rada by som si zachovala blond vlasy, ale ak by nejaka svetlo hneda henna chytala na sediny, tak rada vyskusam. dakujem velmi pekne vopred :)