po uspesnom bojovani sa zase zacinam zaoberat sebou!! vrham sa do pekla.zase zvracanie pred hodinou som vyzvracala obed,ktory bol prvy moj chod dnesneho dna.som strasne hladna.nechcem jest lebo nechcem zvraciat no bojim sa ze to tak bude dokelu co mam robit ja sa idem zblaznit!
nevladzem...
no vidis. a ja jem patkrat denne a nehladujem a neprezieram sa. ale ked ta to bavi a nemienis s tym nic robit...
alexandra ja to podobne...ráno nič nejem, na obed a po obede s prejem niekedy mi ani grcať nejde a večer nejem a potom ráno sa prejem a celý deń nič nejem, potom jem normáůne a potom do obeda sa prejem poobede nejem, ráno nejem poobede sa prejem a tak dokola pol dňa nejem a pol dńa pregrciam už ma to fakt nebaví
vies ako vyzera moj rozpis planu?ranajky jogurt obed nic vecera salat. a ak porusim zvracam asi tak jednoducho to neviem!! zase si hovorim od zajtra nejem pretože som to za tie dve dni prehnala
pekne si rozpis co budes kedy jest a drz sa toho , plan aspon na tyzden
keby to bolo tak jednoduche tak normalne jem uz davno
tak zacni normalne jest. maturujes, tak si nekomplikuj zivot este viac.
pretoze NECHCEM! pretoze si to NEMOZEM dovolit. mama si mysli že je vsetko v poriadku.to je prvy dovod.druhy je, som v maturitnom rocniku....musim sa ucit a zmaturovat
preco sa nejdes liecit. tam na teba daju pozor, naucia ta normalne jest.
*vyvratila