moj pribeh....
od 12 rokov dietujem,prejedam sa vraciam nie naraz raz dietujem raz prejedam a raz vraciam....
moja najvysia vaha 90 kilogramov najnizsia 55 momentalna 70 je to ako bludny kruh uz nevladzem v lete som mala 55 -drasticka dieta potom prezieranie za 6 tyzdnov 15 kil hore a momentalne si tu vahu drzim vracanim asi tak...
rozhodla som sa to zmenit prosim poradte mi a podporte ma :)
od zajtra zacinam ...zdravo ...na novo na cisto na vs v prvom rocniku ....
bojim sa ...
Skús si prečítať niečo o zdravej výžive a delenej strave, tento jedalniček na zajtra je trochu mimo, mám odskúšané, že táto kombinácia jedál a hlavne potravín je nevhodná. Ak sa náhodou nechceš liečiť na PPP, nič za to nedáš, keď začneš správne kombinovať potraviny. www.martinus.sk Prečítaj si názory čitateľov na tieto knihy, nájdi si diskusie na internete o delenej strave, možno ťa to chytí a budeš spokojná, nebudeš hladovať ani sa prejedať a urobíš niečo aj pre svoje zdravie.
nikoho neobtazujes, len nechapem, preco sa takto drasticky tyras hladom, ... aky to ma vyznam, ... toto je sialene, ...
tak plan na zajtra
r-miska ovsenych vlociek s mliekom
d-2xjablko
o-spagetty s maskom
o-kuracie prso na prirodno-bez prilohy
v-dusena zeleninka
30 min beh
napisem zajtra ako som to dodrzala a ako sa citim....prepacte ze vas tu obtazujem ale moji rodicia su uz z toho chory velmi sa snazia my pomoct,ale citim ze uz stracaju vo mna vieru...:(