Koniec prežieraniu

Príspevok v téme: Koniec prežieraniu
odhodlana

ahojky,uz mam dost toho,ze sa stale prezieram,sladkosti su moja zavislost,dokazem na nich minut neskutocne vela prachov a potom mam strasne vycitky:-(...uz som aj skusala jest pravidelne a zdravo,vydzi mi to tak 6 dni a potom sa znova prejem(vzdy si pomyslim,ze ked som sa 6 dni obmedzovala,tak si mozem dopriat a potom do seba pcham neskutocne kila a samozrejme mam potom strasne vycitky!) je tu niekto z nitry kto ma podobne problemy? mohli by sme si pisat alebo sa stretnut,planovat si jedalnicky a spolu chodit cvicit,alebo sa zamestnat,aby sme tolko nemysleli na jedlo,to vidim ako jedine vychodisko z tejto situacie:-D

LayDee

ja tiež obdivujem svoj žalúdok, ako to zvláda, ale bojím sa, že raz mi to celé vráti, preto to treba treba zmeniť
rada s tebou pôjdem cvičiť, keď budeš chcieť :)
ale ja so také drevo, kedysi som cvičila kalanetiku, teraz nerobím nič, a cítim, že mi to chýba

misheliiik

no aj by som rada ale už sm dnes jedla babovku :D a na obed mam pizzu ... ale sladke už dnes jesť nebudem zavolam mame nech kupi ryžove chleby a to budem jesť a hotovo :) kup si to aj ty :) a keď budeš hladna daš si chlebik s makkym syrom alebo tak je to dobre mńam

odhodlana

misheliiik: tak pod nato so mnou,ja som sa rozhodla,ze od dnes ziadne sladke,max sladkosti alebo musli,lebo ja som typ cloveka,ktory nemoze ani ochutnat,je to ako droga,ja si nemozem zobrat len kusocek,lebo sa to u mna nastartuje a konie,celu chladnicku vyrabujem ako keby mal prist koniec sveta,xi...Boze,preco musi existovat take nieco? ja by som sa chcela normalne najest a nemat vycitky,zavidim babam,ktore napr nie su nejake chude,ale v pohode sa napchavaju vecami z fastfoodu:-( a najhorsie je,ze ja jem vtedy ked sa nudim,aj som myslela,ze si najdem nejaky konicek,ale mna nic nebavi,asi len to jedenie,xi

odhodlana

LayDee: no ja to mam podobne,niekolko dni sa stravujem ukazkovo 5-krat do dna kazde tri hodiny,ale potom ked vidim ako sa brat predo mnou napchava tak mi pride luto,ze si to musim odopierat,na vsetko sa vykaslem a zjem toho tolko,co normalny clovek za cely tyzden...ja sa niekedy cudujem,ze ako to moj zaludok zvlada...ale aspon som este neskusala zvracat alebo prehandla a podobne debiliny...ja tiez studujem v nitre,som na intraku a to je pre mna ako tak aspon troska zachrana,lebo na intraku zjem len to co si kupim,tak snad tam schudnem...a hlavne by som chcela nejaku kamosku na cvicenie,napr. brusne tance,zumba alebo taebo,proste ja ked cvicim,tak aspon nejem:-D nema niektora z vas zaujem chodit so mnou cvicit?

misheliiik

no podobne som natom chcem schudnuť ale neodolam!aaaaaaaaaaaaaaaa nechapem ako som mohla dva mesiace vydržať.. keby som mala doma zasoby ryžovych chlebikov tak v pohode.. lebo keby som mala chut jesť,tak si dam to.. ale nemam to doma..:(

LayDee

ahoj, trošku mi to pripomína mňa :) ale ja buď jem málo, alebo sa prejedám, nejako neviem nájsť ten stred. Nie som z nr, ale som tam často, lebo tam chodím na vš

odhodlana

misheliiik: no u nas tiez mama kupuje sladkosti na kila-ona ich kupi aj do zasoby a ja som schopna vsetky ich za jeden den zjest!!! sak to nie je normalne:-( cely den sa drzim,jem pravidelne a vecer to na mna pride...ja sa teraz s tymi 5kg citim ako slon a neznasam,ze mi kazdy hovori,ze som pribrala a najhorsie,ze tie baby maju z toho radost,ze mam vacsi zadok,joj,co by som dala zato,keby som vedela odolat!!!

misheliiik

no ja som asi dva mesiace jedla ryžove chlebiky,jednu sladkosť za den,čudujem sa že mi to vydržalo a schudla som asi 5kil .. no potom som si povedala že mi to neuškodi si dať viac sladkosti.. a mama furt kupuje nejake babovky a taketo a ja to furt jem.. pribrala som nejake 2kila ale strašne ma to štve lebo už som bola šťastna ˇže som schudla a teraz zas ... hrozne

odhodlana

misheliiik: presne viem, o com hovoris, ja tiez doma vsetko vyjedam, hlavne sladkosti,dokonca zjem aj to,co je urcene pre brata a hocikedy idem len tak do obchodu a necham tam strasne vela penazi, potom sa prezeriem a mam strasne vycitky svedomia, kvoli debilnym sladkostiam som pribrala 5 kg:-(