chloe+migreny,pomoc

Príspevok v téme: chloe+migreny,pomoc
lucka9653

ahojte....beriem HAk chloe uz asi polroka koli akne ktore ma trapi uz 4 roky a uz mi to zacina robit aj psychicke problemy pomaly a posledne 3 tyzdne sa mi 3 krat stalo ze som mala silnu migrenu....takze chodim teraz po doktoroch neurolog mi povedal ze by to s tym nespajal ze to uz beriem dlho ze to nemusi byt z toho a gynekolog mi vravel ze to mam okamzite vysadit ze to bude z toho...este idem na ultrazvuk...co mam robit,co myslite?vysadit,alebo nie? som zufala poviem vam ze mi je do placu lebo viem ze ked to vysadim ze sa mi to vrati,mozno este horsie,strasne sa toho bojim,uz to nechcem zazivat, a idem na vysku, uz reraz mam mindraky jak budem vyzerat neodlicena aj ked mam relativne v pohode tvar teraz a ked to vysadit to bude hroza :-(((

odpovedam

dievca, okamzite vysadit.
Mozes z HAK dostat mozgovu prihodu alebo chronicke migreny, ktorych sa nezbavis do konca zivota.

Potom sleduj, ci tie bolesti vymiznu alebo nie. Ak sa vvsak preukaze, ze to bolo z chloe, hak uz uzivat nesmies. Mne sa to stalo 3x - bolesti hlavy, viem o com hovorim. Neriskuj svoj zivot kvoli antikoncepcii.