zdravim :) velmi by ma zaujimalo ake typy zien sa pacia chlapom ... len tak cisto zo zvedavosti :D
Otazka pre muzov: Ako by mala vyzerat vasa vysnivana zena?
NIKA!: to znie skoro ako kompliment :)), ale nemaj strach takých je viac ako si myslíš, akurát väčšinou majú nižšie sebavedomie pri kontaktovaní dievčat, preto im treba trochu pomôcť .. ženy sa väčšinou stretnú s tou druhou, horšou skupinou chalanov a preto si o nás ako celku myslia, že sme všetci rovnakí
Kubes - pekne , len ja mam ten problem ze ak sa najde taky (a takych je malo)tak je zo ziliny!
No konečne zaujímavá otázka :) takže z mojej strany pochvala .. keďže už mám niečo za sebou, ujasnil som si zhruba ako by mala moja priateľka vyzerať:
- mala by mať tvár ktorá ma zaujme, proste niečím zvláštna a mne príjemná, na farbe vlasov a očí nezáleží
- nemala by sa veľmi maľovať, ženy tiež nemajú rady namaľovaných chlapov a mne osobne to na dievčati prekáža, ked má nakreslené obočie a podobne
- dlhé umelé nechty - to fakt nie, zažil som a viac nechcem, prekážajú takmer vo všetkých činnostiach
- nižšia ako ja, tj. 180 a menej
- štíhla postava, ale samozrejme nemusí to byť modelka
- prsia - radšej menšie ako tie strašiaky čo vidíme v telke, ak nebude úplne plochá tak nieje problém
- dievča do nepohody, ktoré sa smeje mojim vtipom a má často dobrú náladu
- spoločné záujmy
Tak to je zhruba moja dokonalá partnerka a poviem vám, že už som ich pár našiel, ale všetky sú zadané .. mám ešte len 23 tak snád sa mi v budúcnsti zadarí. Pridal som mail, takže záujemkyne z okolia Žiliny, môžete písať :D
no ano to je na tom smutne ze dnes take tie zmachelen pipiny su pre chlapu lrajsie a atraktivnejsie :( ja mam 172cm,zenske krivky a cierne dlhe vlasy :D
ano na to by som bola zvedava aj ja, ale vies vacsina chlapov iba len keca ze im na vyzore nezalezi, ale ked maju moznosz vybrat si medzi stihlou aleo tucnou babaou, tak asi ta stihlejsia vyhrava, no ale ja keby som bola chlap, mne sa pacili ciernvlasky, ale ja mam hnede, ale ver mi ze stastne a spokojne zeny su krajsie a vyzeraju zenskejsie
lollypop789 dakujem za podporu :! presne tak ako vavis ja tak nechem vyzerat... len chcem zistit ci este stale platia blondiny s mierami 90-60-90 alebo nie :)
polepetko...ona vobec nic take nepisala ze chce vyerat tak, ako by podla teba mala vyzerat pekna zena, iba je zvedava, takze ked jeje nevies odpovedat na tuto otazku, a iba frflovat do nej,tak vazne nechapem ze preco si sem pises
no kedze je cim dalej tym viac umelych komercnych pipiek ktore sa svojim vystupovanim a prejavom jedna od druhej odlisuju asi len znackou kabelky a omietky na tvari, asi je tento typ vo velkom ziadany:) takze sup pokupit farby a laky nech vedia ze sa o seba staras:)
polepetko : proste ma to len zaujima .. je na tom niecc divne? nie nedam si prefarbit vlasy ani sa preoperovat pretoze som spokojna s tym ako vyzeram :) len ma zaujia ako sa na to pozeraju muzi nic viac