Zvláštne stavy

Príspevok v téme: Zvláštne stavy
don saliery

Dobrý den chcel bi som radu od niekoho a poprípade zistit či už niekto z vás pocitoval také stavy ako som mával ja.Bolo to v oktobry mynulého roku a mávam to častejšie trvá to vždy celý mesiac.Mával som celé dny pociti úzkosti,depresie zlá nálada a podráždenost neustále niake sklamania, najhoršie to bolo v noci kedy som sa s výstrelom s postely zobudil celý spotený, vždy sa mi tažko dýchalo srdce mi bilo rýchlejšie...počul som dokonca hlasy,nevedel som čo mám robit poradte mi prosím žiadam vás len o užitočé rady a komentáre.dakujem...

jajka001_

mas problemy, to sa ti premieta do psychickeho stavu a aj na spanok. vyries si problemy, ak to nevies, chod za psychologom, nech ti pomoze. ak si pocul hlasy pri prebudzani zo spanku to nevadi, bol si este v hladine snenia.
ake mas problemy? moze ti pomoct uz len to, ze sa vyrozpravas. uvedomis si urcite veci a sam najdes riesenie, alebo ti niekto s tym pomoze.

don saliery

Dakujem za rady aj za tú auru ale ked som to moc nepochopil ako to vlastne psicholog virieši moje problémy??