Deprasia a jej následky

Príspevok v téme: Deprasia a jej následky
nemi

Mám 40 rokov a mám silné depresie a posttraumatickú stresovú poruchu. Celý život mám veľkú smolu. Otec ma znásilňoval od malička, mama mi zomrela v náručí, potratila som dievčatko v 6.mesiaci, pre chorobu som na ID, prišla som o skvelú prácu. V manželstve som bola psychicky a sexuálne zneužívaná manželom, obťažoval ma svokor u ktorého sme žili.Vždy som ušla, sťahovali sme sa po podnájmoch. Posledný bol pre mňa tragický, bývali sme na mieste kde sa nám nepáčilo, hlavne 2 synom, zasahovala nám do života teta. Dôsledkom toho sú moje každoročné hospitalizácie v nemocnici. Aj teraz som bola 2 mesiace s pokusom o samovraždu. Exmanžel, ktorý sa zatiaľ staral o deti, si podal o zverenie detí do svojej starostlivosti, s čím chlapci pred sociálnou kurátorkou súhlasili. Teraz sa dozvedám že mladšiemu synovi(12) sľúbil rotvailera, staršiemu už dávnejšia sľúbil dom, ktorý svokra po mojom odchode dala exmanželovi. Neviem si predstaviť život bez detí, veď žijem a dýcham len pre nich, strašne ich ľúbim. Zohnala som nový podnájom v dedine kde sme bývali predtým, kde má školu. No syn namieta že ten pes potrebuje každodenný výcvik. Je mi hrozne smutno že ma chce milované dieťa vymeniť za nejakého čokla, čo mu nakoniec môže aj ublížiť.

jajka001

prihodili sa ti strasne veci. ale este mas zivot pred sebou. musis si najst dobreho psychiatra,ktory ti naozaj pomoze, vyrovnat sa s minulostou, a najst samu seba, svoje sebavedomie. cely zivot niekomu len ustupujes. preto mas aj tieto problemy. nie si dost silna. deti sa viac vidia v otcovi. najdi sama seba. a ked sa najdes, budes stastna a deti pridu k tebe.