Dobrý den. Práve mám 5. den menštruáciu ktorá sa mi už pomaly skončila no dnes som mala na vložke akoby hnedý výtok. Taký tmavohnedý. Čo to môže znamenať? Tehotná nie som určite pretože sex som nemala. Nie je to ovulačný výtok? Prosím poradte, bojím sa :( mám 15...
Hnedý výtok po menstruacii
Baby to nič neni, je to normálne. Ja to mam 4 dní celkom intenzívne, 5.den skoro nič a ešte 6.den celý mam takéto špinenie. Každá to ma síce inak, ale toto je v poriadku.
Zuzuzula ďakujem pomohla si aj mne
MM, za deň menštruácie sa považuje 24 hodín. Od stredy 22 hodín do štvrtku 22 hodín je to 1. deň, do piatku 22. hodiny 2. deň a sobotu do 22. hodiny 3. deň, žiadne 2 dni nič, ale deň nič - v nedeľu a dnes 5. deň trochu špinenia, takže je všetko v norme a v poriadku, menštruácia trvá normálne 4-7 dní a na konci je špinenie, môže byť po troche pauzy.
nika98 kolko máš rokov?
Už 4 po menštruacii mam hnedy vytok ( nazyvany špinenie) a dosť sa bojim, že mam ďalši problem a dufam že nejde o nič važne..
ked ta nieco svrbi a pali, tak mozes mat zapal. mala by si ist k lekarke, povedz to mame...