Vzrastok na pate

JAR

Z vašej otázky usudzujem, že situácii, akú máte bohvie akú pozornosť nevenujete. Dva roky je veľmi dlhá doba a už dávno ste mali presne vedieť o čo sa jedná. To znamená, že ste sa mali viacej o seba a o danú vec zaujímať, lebo ak nie vy, tak kto iný bude mať starosť o Váš výrastok ?????????????
Viem, že Vás môže odradiť prístup lekára, ale ide iba len a len o Vás a lekár, nie je iba jeden. Preto už ste to mali mať 1000 x diagnostikované ako sa len dá s diferenciálnou diagnózou a možno, že aj už vyliečené. Treba chodiť a otravovať kompetentné osoby v danom odbore. Radím Vám, aby ste hneď v prvý prac deň navštívili odborníka a ak neuspejete či nepochodíte tak trebárs desiatich, ale choďte na odborné vyšetrenie nie len palpačné, ale RTG a pod. Čím skôr tak spravíte, tým lepšie. Sú určité ochorenia napr. v ortopédii, kde každý zanedbaný deň na začiatku, môže ochorenie predĺžiť aj o niekoľko týždňov a čo vo vašom prípade ????????

m janik

sinka,môžeš mať pravdu,ale ja si myslím,že ide skôr o nabobtanie kosti(ako vred na koži),lebo pri liečení akupunktúrou zmizne-mal som taký kuriozný prípad , kde pani si musela vyrezať dieru do topánok,aby môhla chodiť.Pretože-išlo o palec-chrča bola dosť veľká,liečenie trvalo dlkšie. U malých,ešte len začínajúcich ,je liečba relativne krátka

sinka

mario,vazne to mas vyrastenu kost? lebo co ja viem,tak su to usadeniny nejakeho mineralu,ktory je tvrdy a tebe sa zda,ze je to kost.ale ozajstna kost to nie je. preto to dokaze zmiznut roznymi sposobmi. mozno podla toho,aka usadenina to je.pocula som,ze usadenina vapnika, aj ked mas zle topanky,tak sa ti moze ta kost naboku zvacsit,a je to tiez ussadenina. topanka tam tlaci,tak vraj si tam telo nahromadi tie mineraly,aby odtlacali von topanku.a tiez sa to da obrusit alebo rozbit.nie je to naozajstna kost.

ZuziP

ale okolo palca je ta operacia narocnejsia,lebo tam su tiez urcite zakoncenia.
Neviem presne ako to robia,ale vraj je to dost zlozite,ale radsej ani nechcem vediet ako to robia leb by ma ta druha noha odradila.

MARIO

sim ----vazne ti to zmizlo??? ako to moze zmiznut ked uz je to vlastne vyrastena kost???

zuziP --bojim sa ,,,myslim si ze ty si to mala jednoduhsie ako ja...ved predsa okolo paty idu vsetky tie slachy cievy a tepna????