vzdy ked sa objavi niaky ,,svihnuty,,clanok o tom, ako zaujat chlapa, je milion komentarov od chlapov, ze to tak vobec nie je a ze z takych bab im je akurat tak na grc a vyuzivaju ich len pre sex.
aby ich naozaj niaka zaujala, musi mat aj niake fluidum v sebe, nie extrem vystrih a namalovana..atd atd...
lenze ked sa tak pozeram v reale ako to je, tak vsetci tito chlapi asi sedia stale doma za pc a vonku je to presne podla tych clankov.
vyzyvavost
a moze byt zena pekne vyzyvava, a moze byt vulgarne vyzyvava. je vtom rozdiel
vzdy musite spomenut len to najhorsie.
stale tu pisete o tych vaznych vztahoch. a co.. ved vela zien nexce podla mna vztah, moze im byt jedno ci ju niekto na vazny vztah xce alebo nexce... ale nesuhlasim stym, ze kazda jedna co ma proste taku zalubu ze fintit sa musi byt vyslovene k_rva, ktoru moze kazdy ....
to je sprosty nazor.
a minisukne, cecky vonku, cerveny ruz a neviem co este, to je tiez extrem. si to priznajte. bezne tak nechodia po vonku vsetky baby, tak co
nemyslim si ze sa to da opisat
to zalezi aj na tom ako ta baba vyzera
ked si das vysoke topanky a nalicis sa ako si pisala ako lahka baba urcite nevyzeras
ako pisal adam taky chlapi nechodia moc po diskotekach teda aspon ja nie
niekto
ano pochopila som :)
a nevies co je prilis ????
no ako ked si od prirody prilis hladny je to taka "dusevna" vyzbroj cize nadmieru vyvinute sebectvo
SalinaTyrus ja som napisal prilis vyzivava otazne je ze co je prilis ...
adam to vystihol ..
AdamKrt a GiovanniX mate u mna 100 bodov...
naozaj ide o to ako pekne... jasne, vystrihom a minisuknou na stelkoch, ktore nosia snad len slecny co zarabaju na uliciach zena zaujme, ale zaujem o vazny vztah nebude mat nikto... da sa byt krasnou zenou aj bez toho vyzerat lacno... mam spoluziacku na vyske, inteligentne dievca, vynikajuca v studiu, vzdy dobrosrdecna a na to vsetko este uzasne vyzerajuca a pritom ani namyslena nie je... ale toto dievca... aj babam pri nej padaju sanky a pritom sa jej ani zavidiet neda bo je skutocne skromna... popisala som mozno troska extremnejsi pripad, ale aj takto moze vyzerat krasa zeny, bez toho aby bola lacna... a da sa vyzerat krasne elegantne, sportovo, plazovo, rozne, len treba vediet neprehnat a zaujat normalneho chlapa by nemal byt az taky problem ;-)
aha !!!!! tak pardon pochopila som to trosku ......po svojom
SalinaTyrus:
je rozdiel obliect sa pekne, slusne, decentne. Krasa zeny ma mnoho podob. Ale ked si da niekto vysoke stekle, kratku minisuknu, krvavy ruz, bude tocit kabelkou a dudy jej pojdu vypadnut z vystrihu, tazko presvedci slusneho chlapa, ze to je pre neho partnerka do koca i do voza na cely zivot...
Skor ju pretiahne nejaky nadrzany vol.