V poslednej dobe mam velmi bolestivu velku potrebu. Dnes som si pri utierani zadku nasla na toaletaku krv. Viem, ze treba s tym ist k doktorovi.... ale aspon priblizne by mi vedel niekto poradit z coho to moze byt a popr. nejake docasne opatrenia?
Krváca mi zadok
Sú to hemoroidy, už sa toho tu o tom veľa napísalo, nájdi si Hemoroidy.A aj Kolonoskopia
Ahoj,Može byť krcanie po velkej potrebe aj pohlavná choroba?
určite zmäkčiť stolicu..zaberá dobre kukurica v plechovke, alebo jesť veľa zeleniny a ovocia. Nejesť nič čo upcháva - čokoláda, banány, hutná strava a pod. Určite si si podráždila konečník a ten krváca. Treba dať trošku pozor na stravu, konzumovať vlákninu.
Moze to byt vselico, musim sa ta povypytovat. Nechcem to rozoberat verejne. Mozes tu nechat mail.
mačeta, jedz viac ovocia a zeleniny, pi dostatok tekutín. ak máš zlé zloženie stolice, je príliš tuhá, môže dôjsť k poraneniu recta. v mnohých prípad nič vážne, len kozmetický problém. ak stolica vo svojej štruktúre neobsahuje krv, nie je to nič vážne.
mozu to byt hemoroidy alebo poskodena sliznica.. skus zatial nejaku mast na hemoroidy z lekarne. a vela vlakniny treba papkat :)
Docasne opatrenia? Zajtra je piatok a ziadny statny sviatok.