Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co je lepsie pre udrzanie vahy?

Príspevok v téme: co je lepsie pre udrzanie vahy?
innka.q

Neobmedzovat sa v jedeni, dovolit si sladkosti a tucne jedla a denne pol hodinu cvicit, ci uz behat, plavat, bicyklovat...
alebo obmedzovat sa v strave, ale necvicit.
pretoze mam taky problem, ze ked sa poriadne nenajem, tak sa mi nechce cvicit, citim sa slaba, takze necvicim. ked si vsak doprajem, tak dobre zamakam. Nazory?

tin-a

pre udrzanie vahy je najlepsi zdravy rozum,si mlada baba,ak sa nprejedas,jes vsetko v normalnych porciach a denne sa hybes polhodinku,si oka!polhodinka je dost na rozhybanie metabolizmu,bo po tej sport.aktivite pracuje na rychlejsie obratky este dalsiu hodinku.silvus nepocuvaj-anorekticka/bulimicka ma o zdravi podivne predstavy...menej jest je dobre tak na spomalenie metabolizmu,vypadanie vlasov,zubov a ochabnutie svalstva...

zuzic

ja som to robievala tak ked som sa udrziavala ze som jedla normalne, teda aj sladke ale vecer uz nie a do a zo skoly som chodila peso.

jajka001_

tak ked budes jest tucne jedla a sladkosti neviem ci ta polhodinka denne bude stacit. ved sa stravuj zdravo, to ze sa obmedzujes v strave nema znamenat ze prestanes jest, ale ze vynechas tie potraviny, ktore ti skodia, a uprednostis menej energeticke ked mas mensi vydaj a naopak, ked budes cvicit, telo si same vypyta tie energetickejsie. to neznamena ze mas hladovat.

innka.q

viem ze by to bolo idealne, ale tak to nedokazem. a opakujem, nechcem schudnut len si udrzat vahu :) tak sa neviem rozhodnut medzi tymi dvoma moznostami, aky zivotny styl zvolim

youki

pri zdravom cloveku zalezi postava asi v pomere 70% strava, 30% pohyb
zalezi od postavy (genetiky,dedicnosti), veku a pod.