Neobmedzovat sa v jedeni, dovolit si sladkosti a tucne jedla a denne pol hodinu cvicit, ci uz behat, plavat, bicyklovat...
alebo obmedzovat sa v strave, ale necvicit.
pretoze mam taky problem, ze ked sa poriadne nenajem, tak sa mi nechce cvicit, citim sa slaba, takze necvicim. ked si vsak doprajem, tak dobre zamakam. Nazory?
co je lepsie pre udrzanie vahy?
pre udrzanie vahy je najlepsi zdravy rozum,si mlada baba,ak sa nprejedas,jes vsetko v normalnych porciach a denne sa hybes polhodinku,si oka!polhodinka je dost na rozhybanie metabolizmu,bo po tej sport.aktivite pracuje na rychlejsie obratky este dalsiu hodinku.silvus nepocuvaj-anorekticka/bulimicka ma o zdravi podivne predstavy...menej jest je dobre tak na spomalenie metabolizmu,vypadanie vlasov,zubov a ochabnutie svalstva...
ja som to robievala tak ked som sa udrziavala ze som jedla normalne, teda aj sladke ale vecer uz nie a do a zo skoly som chodila peso.
tak ked budes jest tucne jedla a sladkosti neviem ci ta polhodinka denne bude stacit. ved sa stravuj zdravo, to ze sa obmedzujes v strave nema znamenat ze prestanes jest, ale ze vynechas tie potraviny, ktore ti skodia, a uprednostis menej energeticke ked mas mensi vydaj a naopak, ked budes cvicit, telo si same vypyta tie energetickejsie. to neznamena ze mas hladovat.
viem ze by to bolo idealne, ale tak to nedokazem. a opakujem, nechcem schudnut len si udrzat vahu :) tak sa neviem rozhodnut medzi tymi dvoma moznostami, aky zivotny styl zvolim
innka.q> naljepsie je spojit to dokopy
a menej jest a viac cvicit...