laryngitida /zapal hlasiviek/ a tehotenstvo

Príspevok v téme: laryngitida /zapal hlasiviek/ a tehotenstvo
usiko

poprosim o nejake osvedcene rady ako porazit zapal hlasiviek pocas tehotenstva. Stratila som hlas, neboli ma nic, ani hrdlo, lekarka vidi zapalenu sliznicu na jednej strane nosa, myslim, ze trochu mi zateka z tej strany nosa do hrdla ale minimalne.....hrdlo neboli ani neskriabe, len citim zapal tam, kde su hovoridla....niekde vovnutri...a rozparavt neviem.....lebo sa mi neda.....

Viem, ze vela nenarobim, lebo som tehotna, beriem len Calcium sirup, beriem Bioparox, aby mi to nezislo na priedusky...a dalej neviem....klud a pokoj...surove vajce nemozem, takze to tiez nic...poprosim o nejake rady, ak vam nieco pomohlo..okrem liekov...
a zabudla som , homeopatika tiez nechcem, lebo cukriky si mozem kupit aj v potravinach, a lacnejsie.....:-))

dakujem za kazdu dobru radu....

mirka 23

GSE maš? ta to pi určite. Toto je super na zapaly a ak to maš aj v nose, tak si to kvapkaj aj do nosa. Do nosa je ešte lepšie vymiešane GSE s kokosakom. Na pitie si to rozrieď. Ked si to brala, tak približne vieš v akom pomere.. ? Ja davam do 2dcl približne 10 kvapiek Citricidalu. A pi po hltoch počas celeho dňa ale nie na lačno. A môžeš aj kloktať v pohode.
Na zloženie mumia som ani ja nepozerala, nemalo by tam byť primiešane nič chemicke, nebodaj nebezpečne. To vo vitaminoch pre tehotne, som našla v pohode mastenec.. no take su naše doplnky.

usiko

mumio - nikde na netesom nenasla presne zlozenie tak neviem......je tam len vypocet kolko mineralov atd ale nic specificke...

mirka 23

Ešte mi napadlo, že Mumio je velmi dobre. Je to prirodna vec, žiadna chemia, takže možeš brať aj ked si tehotna. Je to ovela lepšie ako tie sprejiky, si myslim, že tie ovela viac škodia. Mumio zoženieš v lekarni, môžeš brať 2 tabletky denne, ja beriem aj viac ked je zle. Len je troška hnusne, ale učinne.

mirka 23

Jaj Usiko, to mi je luto, že si chora. Minimum čo by si mohla brať je vit. C aspoň 5g denne, telo sa skôr spameta. A na zapaly a podobne veci beriem GSE, ale to asi nemaš, resp. aj koloidne striebro je velmi dobre.

usiko

inak zabudla som podotknut, ze ani bioparox ani calciovy sirup, co beriem, nepomaha, ako uz niekto napisal v teme laryngitida....tak vlastne neviem, preco to beriem......ale asi pre istotu....lebo som na to zvyknuta.....tak prosim o nejake rady...

...viem, ze to chce len cas a oganizmus sa z toho dostane, ale nieco,cim by som mu pomohla....