Urinal akut alebo zapal mocovych ciest

Príspevok v téme: Urinal akut alebo zapal mocovych ciest
vypsana_fixa

zdravim.nachladla som ale do takeho stadia ze ma uz pomaly ladviny boleli a teraz som zacala uzivat urinal akut..chcela by som vediet nazor na tento liek,ak ho niekto skusil..ci mu to pomohlo a tak..zatial nevidim az take zlepsenie,dnes si diem dat 6tabletku..alebo co by ste mi poradili na zapal moc.ciest..brusnicovy dzus a urolog.caj o tom viem..:)

krút.-jana

Ahojte aj ja to mám momentálne..ja som tiež si zakúpila urinal urologický čaj a čakala až kým ma to nebolelo tak že som radšej išla k dr obvodnej tá mi dala od pondelka antibiotiká ciplox500 a už je dobre no sem tam ešte zabolí ale oproti tomu predtým paráda... tak bež rýchlo k dr. nečakaj ja už nikdy nebudem.!

neva

Ten urinal akut je určite dobrý na prevenciu, alebo doliečenie. V žiadnom prípade nečakaj zázraky, ak už choroba prepukla. Potrebuješ antibiotiká čím skôr začať užívať. Neváhaj a chod na pohotovosť.

srnčiatko23

Tiež sa mi podarilo dohnať zápal moč. ciest až do štádia zápalu obličiek, tiež som odďaľovala návštevu lekára a liečila to urinalom, no nakoniec som skončila na pohotovosti a potom na 10dní v nemocnici na infúzkach.. Lenže ja som už mala zimnice a vysoké horúčky. Takže byť Tebou, utekám okamžite k lekárke, teraz keď mám čo i len najmenšie pálenie pri močení, tak idem pre atb, lebo už nechcem znovu zažiť tie bolesti.. A mimochodom urinal Ti ani nepomôže, ani neuškodí, na zápal jedine atb..