ahoj, idem mat 16 a moj problem je ze som hrozne slaba..myslim fyzicky, hlavne pri brusakoch, vzdycky na telesnej sme si davali pocet bruskaov za 1min, teda urobit co najviac, vsetci mavali v priemere tak 25 a viac ti 20a menej mali uz len take tie silnejsie baby, no ja som chuda a tiez som ledva dala 20 .. ked robim doma trva mi to dost dlho a na viac sa nezmozem jedine po minute dvoch mozem zacat znovu po 20 inak nic nevladzem..a teraz idem na strednu a nechcem na tv vyzerat ako take tela, co ledva urobi 10, alebo este idem na tanec chodit a tam tiez budeme robit taketo one na rozcvicenie a proste sa bojim ze budem vyzerat ako nemehlo ked nedam ani 30 naraz.. ja neviem, ako to zlepsit?..zacala som ich robit znova kazdy den myslite ze to pomoze?..akurat dnes ako som skoncila ma zase peknelne rozbolelo brucho, ci skor zaludok asi z toho, musela som si lahnut a pockat kym to prejde..ja nevie m nic nevladzem..:( ..
Som slaba
Skus robit brusaky doma, jasne ze zacinaj pomaly a postupne si par pridaj.
Ja som na tom podobne, proste brusaky nevydrzim robit, mozno tak prvych 10, potom su to uz take pseudobrusaky. :D
My mame kazdy rok na zaciatku a na konci testy, kde su rozne discipliny, ako clnkovy beh, vydrz v zhybe, skok do dialky a tak. No a vo vsetkych som bola nadpriemer, len tie brusaky. Ale to som sa smiala spolu s ucitelom, musela som vyzerat velmi komicky. :D
A mam 165 cm a 49 kg, takze tak.
Nic si z toho nerob, nieco ti ide lepsie a nieco horsie. :)
zla kategoria, ale nevadi
ja ked som zacinal, nevedel som spravit ani jeden normalny klik, po case som ich spravil 50 v prvej serii, teraz zdvihnem 110 kg na benchpress. To je priklad ako sa da ked niekto chce. Ak nieco pre to robis, tak to pojde a nemusi to byt presne podla nejakeho treningoveho planu. No par rad ti urcite pomoze. Brusaky necvic kazdy den, tvoje brucho nema cas si oddychnut, zapoj aj dalsie cviky, mozes si kupit aj nejaku mensiu cinku(osobne preferujem taku kde sa daju menit zavazia, lebo po case ti to moze byt malo) a pozri sa aj na stravu, ci ju mas vyvazenu. Ale najdolezitejsie je vydrzat.
teda nie som chuda ako velmi, mam normalnu postavu, stihlu ani chudu ani tucne, proste akurat 170cm a 56kg..cize ze by to bolo tym ze som nejaka extra chuducka to asi nebude..