Mam trojrocny vztah zo zadanym muzom ktory sa chysta ozenit so svojou snubenicou - mojou znamou. Zo zaciatku som si myslela ze ho lubim ale to ma uz preslo a dva roky spolu spavame len cisto z ludskej potreby. Priznam sa ze som vypocitava a obcas zaziarlim ako kazda zena. V mojom zivote sa ale vyskytol novy muz, nic som snim este nemala ale zacinam k nemu nieco silne citit. Mam sa vzdat milenca skor ako sa zalubim alebo pockat ci to bude obojstranne a zatial sa neobmedzovat?
mam sa vzdat uzasneho sexu ked neviem vysledok?
misella
sama vidis to prazdne rozumovanie co tu pisu
nemam slov..
po takýchto príspevkoch ma prechádza všetka chuť si niekoho hľadať, ani sa nedivím tým, ktorí radšej žijú sami a tvrdia, že im to tak vyhovuje, zrejme dobre vedia prečo
zial v dnesnej dobe sa ludia menia na zvierata,ja sa uz kolegovia nicomu necudujem....
misella-raz sa ti vsetko zle co si spravila,vypomsti,ked ta chvila nastane,tak si spomen na moje slova,to nie su keci,ale je to pravda.
misella teba stretnut na ulici, ti naplujem do tvare....teba vobec netankuje ze niekomu nicis vztah?? prajem ti aby sa ti v zivote stalo to iste....
misella: vobec sa neobmedzuj, uzivaj si s milencom a zaroven skus toho noveho, nikdy nevies, ako dopadne ten novy, tak keby nieco, zostane ti aspon milenec. Drzim palce, zivot nieje lahky!
ak by si k nemu naozaj začínala niečo cítiť, tak sa tu nepýtaš, ale jednoducho by si to vedela, si bez chrbtovej kosti.
podla mna len dalsi provokater
si nielen vypocitava, ale aj egoisticka..nechapem ako to vsetko mozes pisat tak pokojne, akoby o nic neslo..takito ludia si nezasluzia lasku.
flandra