Mam trojrocny vztah zo zadanym muzom ktory sa chysta ozenit so svojou snubenicou - mojou znamou. Zo zaciatku som si myslela ze ho lubim ale to ma uz preslo a dva roky spolu spavame len cisto z ludskej potreby. Priznam sa ze som vypocitava a obcas zaziarlim ako kazda zena. V mojom zivote sa ale vyskytol novy muz, nic som snim este nemala ale zacinam k nemu nieco silne citit. Mam sa vzdat milenca skor ako sa zalubim alebo pockat ci to bude obojstranne a zatial sa neobmedzovat?
mam sa vzdat uzasneho sexu ked neviem vysledok?
Je tu ešte jedna vec, na ktorú ťa chcem upozorniť. Môže sa stať, že tvoj milenec s tebou počíta aj do budúcnosti, že za tebou bude odskakovať z manželskej postele. Ak zistí, že ho nechávaš kvôli trvalému vzťahu, čo myslíš, čo urobí ako prvú vec? Postará sa o to - možno nie osobne, ale určite si nájde cestu - aby sa tvoj priateľ dozvedel, že si v určitom čase robila "matrac" pre dvoch. Nikdy neveď súbežne dva vzťahy, vždy sa to vypomstí. Lenže ženy to majú oveľa ťažšie - ak má muž dve ženy zároveň, je to skvelý samec a všetci ho obdivujú. Ak to isté urobí žena, celé mesto ju nazýva šlapkou. Je len otázkou času, kedy sa to stane aj tebe.
misella: Ja sa na moralistku určite nehrám. V skutočnosti ťa veľmi ľutujem, lebo máš vzťah založený len na sexe a aj to s mužom, ktorý ti nikdy nebude patriť. Ja mám vzťah založený na láske. Takže sa na tebe môžem len smiať. Zdá sa mi divné, že nejaká duševne zdravá žena si TRI roky vystačí s len sexuálnym vzťahom, považujem to za trošku choré. Možno ani nedokážeš milovať a to je veľmi smutné. Nehovoriac o tom, že každému, kto vedome a bez výčitiek koná zlo, sa to zlo 10násobne vráti, takže počítaj s tým, že až sa raz predsa zamiluješ, tvoj partner ťa bude určite podvádzať. Tak to v živote funguje, nevyhneš sa tomu.
hassy a co je chore? on spravil prve kroky aj ked uz bol zadany a kedze sa mi zapacil suhlasila som. Mna nezaujima jeho zivot, ani jeho snubenica. Ona mu nema takto slepo verit, aj tak po mne urcite pridu dalsie. A to uz bude mozno aj zenaty. Takze toto je to najmensie co by som mohla riesit, je to jeho vec. A to len preto ,ze ma doma starostlivu gazdinku ale chyba mu dobrodruzstvo a sex s inou.
misella nie som ziadna mniska ale to co robis ty je chore, pises ze nechces rozbijat vztah ale robis to... ci tebe to takto vyhovuje? takze ked ty budes mat perfektneho chlapa ktoreho budes milovat tak bude OK ked bude chrapat s inou? dievca...zobud sa :)
Tak pokracujem dalej, sex potrebuje kazda zena tak sa tu nehrajte na moralistky. Ved tri roky spavam len s jednym tak som akoze ku..va len preto ze on je zadany? ved nemam desat milencov, mam len jedneho a uz dlho. Nemam problem s tym, ze je zasnubeny. to nie je moja vec, ked sa chce za kazdu cenu ta jeho vydavat tak nech sa vyda. Mne je to jedno, nikomu nejdem rozbijat vztah ani nic podobne.Ked sa mame stretnut zavoalame si, uzijeme si a on sa vracia pekne do ich spolocneho hniezda a ja k sebe. A to je vsetko.. Je to bez citov ale strasne fajn. A o com hovorite ze sa mi raz vrati? Akoze to ze teraz mam zadaneho muza? Nie som ani jedina ani posledna tak sa nepohorsujte. Ziadna zena nebude muza bavit roky preroky, na to si zvyknite.. Ten novy muz v mojom okruhu je mily a spoznavame sa a ked si budem ista ze bude pre mna ten pravy a zacnem nieco citit lahko opustim milenca a budem len s priatelom. Ved to cely cas chcem, ked sa mi zacne rysovat vztah. Tiez tuzim po laske. Sice neverim na lasku az do smrti ale na pekne obdobie v zivote. Takze veci ponecham zatial ako su a budem sa snazit viac ho stretavat. Ked sa zalubim nebude dovod mat este ineho muza. Diky za prispevky ale moralisticke reci mnisok to nepotrebujem..
V žiadnom prípade sa nevzdávaj úžasného milenca!!! Toho nového môžeš mať predsa súbežne k nemu.A aby si sa necítila opustená, ak ani jeden z nich nebude môcť, tak môžeš ešte zviesť partnerov svojich sestier, sesterníc a kamarátok. Život je zložitý a vždy je dobré mať v zálohe aspoň 5-6 samcov, ak by to s jedným z nich nevyšlo!
bodaj by ťa filcky zožrali aj s papučami! :-()****
vzdaj sa toho milenca nema to zmysel
akoze nehnevaj sa,ale ze ti nie je hanba...a byt tou snubenicou,toho snubenca by som tak prefackala,ze by sa dozivotne nespamatal a teba takisto....co ti na to napisat,raz sa ti to vsetko vrati z druhej strany...potom vsetko pochopis...juz ti len chyba vykrocit na ulicu medzi tych svojich
fuu toľko morálky...úžasného sexu sa určite nevzdávaj. Predovšetkým to musíš cítiť sama v sebe, či a čo ti svedomie dovolí. Ak mi muž poskytuje všetko čo potrebujem, som spokojná a nemám dôvod čo i len myslieť na niečo iné. Je fajn si nájsť takého chlapa, ktorý ti poskytne všetko čo chceš a potom stačí nadovšetko jeden :)Samozrejme v prvom rade musím vedieť čo vlastne chcem, všakže?