Ak chces schudnut(zit zdravo),citaj!

Príspevok v téme: Ak chces schudnut(zit zdravo),citaj!
paja13

Caute kocky (prevazne :)) vdaka jednemu filmu,ktory som nedavno pozerala rozvalena na pohovke jediac cokoladu a ine sladkosti :/ ma napadla jedna vec! Mohli by sme vytvorit skupinku fajn ludi roznych vekovych kategorii :) Ktora by spolocne chodievala behat.:) Beh je totizto najlepsi na chudnutie. Nie nejako velmi,ale ani malo.Ja som tiez neni nejaka maratonska bezkyna,ale ked som kedysi behavala,schudla som 4 kg...:) Coz bolo skvele...ale potrebujem to opat.:) Takze spocivalo by to v tom,ze by sme sa stretli ,spolu si zabehli a aby to ziadnu z nas nejako velmi neobmedzovalo (aby ste sa nebali :)) tak by sme pekne potom sli domov..Predpokladam,ze cele by to mohlo trvat tak 1hodku so vsetkym.:) Neskor by sme mohli chodit do posilky,fitka,ci na hradzu.:) Ak si z BA a mas zaujem,tak sa mi prosim ozvi :-* :) Mam 19 rokov :)

pipper

Zdravím všetkých, píšem po prvý krát ale tieto stránky navštevujem už dlhšie. Mal som problémy s nadváhou a tak som skúšal všetko možné. Nakoľko som aj lenivejši človek, bolo pre mňa ťažko dodržiavať rôzne diety. Raz ma oslovil známy, že jedna jeho známa sa zapodieva už vyše 6 rokov zdravou výživou a teraz že pripravujú novú metódu a či by som nechcel byť jeden so skupiny ľudí ktorý to budú testovať. Najprv sa mi veľmi do toho nechcelo ísť ale keď mi povedal, že nebudem musieť dodržiavať žiadnu dietu a že nebudem musieť cvičiť tak ma to naozaj zaujalo. Stretol som sa s dotyčnou paní a tá mi dala rozpis čo mam robiť - jesť nasledujúce 2 mesiace. Bol som milo prekvapený keď som zistil, že môžem jesť pečené prasa, aj koláče, aj vyprážany rezeň ( lebo ten zbožnujem) a že budem aj tak chudnuť. A musím uznať, že to funguje. Ja som osobne schudol 9 kíl, cítim sa oveľa lepšie, mám viac energie , a vôbec, celkovo sa lepšie cítim. DOPORUČUJEM VŠETKÝM KTORÝ CHCÚ SCHUDNUŤ BEZ NÁMAHY. Je to fakt zázrak. minimálne pre mňa. Teraz keď som došiel na posledné meranie, tak som dostal kalendár na rok 2011 kde je písane čo mam robiť každý deň, a že vraj už to je v predaji. Videl som to v Košiciach v jednom papiernictve ale viem že to maju aj v Banskej bystrici v Media klube. Tak či tak, človek si to vie pozrieť aj na webe. www.hemiprint.eu Dokonca na webe píšu už od dnes, t.j. 1 Septembra čo ma človek jesť. Ak niekto chce schudnúť fakt bez námahy tak si myslím, že toto je ideálny spôsob. Ja som toho živí svedok. www.hemiprint.eu - treba určite vyskúšať. Chudnúci Pipper

paja13

MetallicA
zavisi od metabolizmu...ja som behom schudla 5kg...potom som sa nato vykaslala...teraz chcem opat :)

jeanny
to vobec nevadi :) Budeme radi ked sa pridas :)))

jeanny

aj ja by som sla behat! ale asi to bude bieda somnou, ja zabehnem dva metre a zbytok dna som zadychana...pripadne keby siel niekto aj na korcule :)

MetallicA

ja behám už polroka pravideľne ale neschudla som skoro vôbec:D to čo som schudla skôr z upravenej strvy myslím:D veľa ľudí čo to majú vyskúšané tiež vravia že im šport veľmi nepomohol....ved jedna žena čo vždy bola taká pri sebe chodievala 11 km behať od zúfania a neschudla tiež

paja13

brekeke no na tom sa mozme dohodnut :) ja som z ruzinova,ale mozme chodit aj do horskeho parku,k polusu,hoci kam :) ako sa dohodneme :) ja sa prisposobim :))

paja13

chloeee neboj sa ,ani ja :D ale tam super baby :-* som rada,ze sa tu najdu take ochotne :) Tak ja s vami ratam :) Ak teda naozaj zavezne chcete ist :) tak mi napiste svoje maily :) Ja vam potom napisem ze kedy a kde :)