Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

aké je v skutočnosti mužské zmýšľanie ??

Príspevok v téme: aké je v skutočnosti mužské zmýšľanie ??
konvalinka

chlapi tvrdia, že hľadajú lásku, nehu... pritom si hľadajú priateľky ktoré ich skor či neskor podvedu, ale je tam vášeň. Chlapi chcú jemné a nežné dievčatá, chápavé a tolerantné, ale chodia s beštiami a výpočítavými mrchami, ktoré ich odmietajú... vie mi toto niekto vysvetliť? Zaľubila som sa do muža, vyznal mi lásku, úplne som sa doňho zbláznila... on na tom bol rovnako, ale keď zistil, že ho mám strašne rada, stiahol sa!! Už nepíše tak ako predtým, nepotrebuje to. Prečo ?? Vy chlapi si naozaj niekedy neuvedomujete ako nás zraňujete.

love doctor

aj to je mozne, ale aj to ze casom sa vsetko zunuje, aj zamilovanost vyprcha. Ved vies ako sa hovori: kazdy cirkus trva tri dni.

konvalinka

SUHAJ, ja naozaj neviem... ci to co hovori je naozaj pravda, ci je to len jeho vrtoch alebo potreba mat niekoho kto ho bude milovať, alebo sa vo mne sklamal... predtým to bolo celé o tom ako strašne ma má rád, písal... a teraz, už nepíše to isté... ak teda vobec napíše. Možno to bude aj tým, že som sa s ním vyspala príliš skoro, dostal čo chcel a tým to hasne.. :-(( veľmi ma to trápi.

suhaj

VY BABY SI NAOZAJ NIEKEDY NEUVEDOMUJETE, AKE MATE NA NAS MUZOV NAROKY. ON "UPLNE" PRERUSIL KONTAKT, CI LEN CIASTOCNE?

katika88

Konvalinka mozno sa zlakol ze ho budes hned hnat do svadby.Niektori muzi sa boja velkych citov.No nehadzala by som vsetkych do jedneho vreca ze muzi musia byt len zly.Iste s chlapmi je to tazke a dakedy je to velky boj ale myslim si ze plati ze tazko s chlapom ale este tahsie bez chlapa.

sin

Hmm, aj tak sa v tejto teme nic poriadne nedozvies si myslim. Je to strasne individualne. Raz som chodil s takou ako opisujes, ze chlapi chcu a ja som take aj chcel. No a odhodila ona mna. Je vela pripadov. A nehovor o chlapoch, ale o ludoch vseobecne...lebo kazde pohlavie to robi :-/