Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je panna ci nie je?

Príspevok v téme: Je panna ci nie je?
jimroot

Nazdar mam taky problem chodim s holkou u ktora mi tvrdi ze je panna ale ked som ju prstoval tak som tam dal 2 prsty v pohode a kedze je panna tak mi to nejde do hlavy.je to mozne spytal som sa jej to ze ako je to mozne lenze ona sa hned urazila takze nvm co mam robit prosim poradte ale seriozne dik

lost

Ajuska_02

no takmer :D

no mozno 1,50 cm, zalezi od toho kde a ktory :)

alebo je to mozno 2cm versus 3cm :)

ale predpokladam ze ked ITckar (teda o nich sa tak skatulkuje) ecvici, nesportuje, len tuka do klavesnice, tak vela svalov/tuku tam nai nema :)

ale tipujem ze nema vacsina viac ako 2cm v prvej polke prsta, teda ak nepocitam starnutie a tym padom rozsirovanie prsta vekom a genetikou a tak .....

SalinaTyrus

je panna mal by si jej doverovat neviem si predstavit to co ti radi GiovanniX akoze pockaj pozrem sa lebo ti neverim no teda :(
a ako sa to da zistit u maza????

ta3

jimroot, rychlo sa svojmu dievcatu ospravedln ak ju nechces stratit pretoze neklame, ked som bola panna moj chlapec ma tiez bez problemov prstoval dvomi prstami a ked som sa snim prvykrat milovala, vobec som napriklad nekrvacala, tiez spociatku mu to bolo trochu cudne, ale sme to rozdebatovali a nastastie mi viac doveroval ako Ty svojmu dievcatu

Ajuska_02

lost to myslis vazne? ze prst ITeckara moze mat priemer 1cm? ja studujem odbor kde su sami chalani- buduci ITeckari :-D a nezda sa mi ze by mali priemer 1cm :-D

dievca 84564

ahoj no dva prsty je malo aj ked si davau abby tampon su este panny a o by si jej tam musel dat viac prstvo aby nebola panna

GiovanniX

oci mas,
pozri sa kde mas :)
ak vies ako vyzera panenska blana tak zistis hned ci je alebo nie je panna,ak nevies,tak nastuduj si to,net je mocny nastroj:D

isabella

neklamala, chlapi, tak zalostne viete malo o zenskom tele a okrem toho kazda je ina... btw v panenskej blane su prirodzene otvory aby mohla odchadzat menstruacna krv, niektore dievcata sa dokonca narodia bez panenskej blany, alebo bola prerusena pri sporte, alebo pri nejakej fyzickej namahe... pritom ani pri preruseni panenskej blany nemusi prist ku krvacaniu... ja osobne som ani necitila, ze by som nejaku mala pri prvom sexe... a zasa je dalsi extrem, ze ju ma dievca tak silnu, ze jej ju musi odstranit lekar, tak tu nad tym nelaborujte a trocha tym babam aj doverujte...

jimroot

mne podstate nejde o to ci je alebo neie je panna ale ide mi o to ze mi klamala teda mozno a ja teraz neviem co si mam myslet tak ale ajtak diky :)