Aaaaa... frajer mi spravil cucflek, chcem sa ho cim skor zbavit, poradte ako, pocula som, ze zubna pasta je nato dobra, ze vytaha farbu, neviete este nieco? diiks, vopred
Cucflek
kup si heparoid mast alebo podobne na vstrebavanie krv.zrazenin.
Heh, ja som nato myslela uz dopredu, ale som sa odtahovala a mam ho cez pol krku, keby som sa neodtahovala,tha by som mala iba bodku... heh... no co uz,zakryvam si jak sa da, ale staale to vidieet :-/ aaaaaaa... no nic uz len asi cakat dokedy sa tho strati :P
Jaj moja na to si mala skor mysliet nez ti chcel vysat krv... ale sak co je ich po tom co ti kto robi. Ta maju ostrihat a namalovat, im zacvakas takze ked budu komentovat povedz, ze si sa udrela pri sporte :D
No shak dva mi spravil thak kde nevidiet ;) heh thaze f pooho, nevadi mi to, ale jeden thaaky asi za 3... thaaky obrovsky... :(( jooj, kuua, idem sa strihat, ked kadernik uvidi moj krk tha si pomysli, aj idem ku kozmeticke ta tiez ked uvidi moj krk tha si pomysli :( kuua... davam nato secko mozne, tha uvidiime... aaaa
Masticky na modriny a rozne kremy ktore pomahaju hojeniu odrenit atd... pripadne nos rolaky :D
A najblizsie nech ti robi cucfleky tam kde to nevidi kazdy ;)