najde sa tu niekto, kto by so mnou chodil behat v NR? popripade nejake fitko alebo co? :-) lebo ja milujem pohyb a min. semestre som tam nikoho nemala s kym by som sportovala a vo dvojici sa chudne a aj sportuje lepsie ;-)
chcem sportovat aj v NR
mmm neni zly napad do kopca :D
tak ale klokocina je podla mna vzdy lepsia:D jeden cas som behavala do mesta a na klokocinu do kopca:D blaznive casy:D
jj to :D no par individui poznam a okrem toho.. byvala som na Klokocine :D
myslis brezovy haj na chrenovej?
tam je fajn ale vecer by som neriskovala tam sa schadzaju najviac vselijake individua
viem ze je to tam rozburane a este sa fajn beha tam pri takych brezach, neviem ako sa to tam vola :D
no...pri rieke sa teraz beha tazko odkedy prerabaju ten sprosty most je tam vsade hluk a poriadne sa ani prejst neda:/
tu zumbu ano, len fitko, jedine ak by prsalo, lebo ja velmi rada beham a urcite, pokial nebude strasne zima alebo zle pocasie, tak beham okolo rieky, je tam super a najlepsie sa mi tak chudne a posilnuje zaroven ;)nj 8 kg :D to ti potom napisem ako to robim a sladkosti jem, ja bez nich neprezijem :D ale s mierou a v klude si doprajem aj kazdy den, hoci viem, ze keby som toto nerobila, islo by to aj rychlejsie :D tak mi mozes napisat na poison_girl1@azet.sk
ja som spu,no to je super,lebo samu ma nebavi sportovat,ked budeme dve,tak nam skor ubehne cas a aj sa budeme podporovat:-D...ja som zacala od vcera,vysadila som sladkosti a jem pravidelne...ja sa len bojim,ze prepadnem zasa sladkostiam,lebo ja som na nich zavisla,xi...8KG? vau,obdivujem ta! a ako si to dokazala?...ja som citala,ze celkom fajn zumba je niekde na piaristickej...a tu zumbu by sme mohli skombinovat napr. s fitkom v polygone,aspon mne sa to tam najviac paci,je tam aj telka,kde pustaju klipy a stroje su tam nove:-D...nemam,mam len skype alebo potom mail...
aj mne zacina 20., asi UKF ze? :) aj ja som premyslala nad zumbou, bude potom treba s rozvrhom zosuladit ;) tiez by som este takych 5-7 kg dala dole, toto leto som dala 8 tak chcem pokracovat v takom tempe ako doteraz :) to by bolo super teda, hlavne ta motivacia :).. nemas icq?
ahojky,ja od 20.9. zacinam semester v nitre a tiez by som chcela zacat sportovat,napr. som rozmyslala nad zumbou,co ty nato,hm? mohli by sme skusit spolu...a ty chces aj schudnut,alebo len spevnit telo? lebo ja by som chcela dat dole takych 5kg,tak by sme sa mohli motivovat a pisat si jedalnicky atd,mas zaujem?