chcela by som si kupit tlakomer na pazu...vedeli by ste mi odporucit nejaky konkretny, konkretnu znacku, tak okolo 30eur, s ktorou mate skusenosti? dakujem
Tlakomer
ja som si v lidli naposledy kúpila
Mám vyskúšaný Microlife BP A3 Plus. Pozri aj porovanie na www.spotrebitelskytest.sk
Tesi ma podpora OMRONu. Som rad, ze ste "s nami" spokojni.
Len upresnim problematiku s bateriami.
Tie nechavajte v pristroji, aj ked pouzivate sietovy zdroj, pretoze baterie udrziavaju v chode najma hodiny a samozrejme aj pamat nameranych vysledkov, aj ked ta sa dokaze zachovat aj bez baterii asi mesiac. Ale hodiny sa vam vymazu takmer hned.
K roznym e-shopom: samozrejme, ze cena je v nich nizsia - takmer ziadne naklady na chod firmy - avsak urcite zvazte riziko toho, ze takyto shop tu o 2 mesiace nemusi byt a mate problem so zarucnou ( v lekarni a u oficialneho predajcu je aj 5 rokov - vybrane modely) opravou a nikdy neviete, odkial pristroj pochadza - akciove modely zo zaplavenych skladov :-) - prehanam...
Zle prelozene nezrozumitelne navody... a kopa dalsich rizik.
Ale... kazdy chceme usetrit - nie som iny :-)
ahojte,ja robim v zdr.potrebach,vyznam sa.Omron M6 je super,ale uz ten najnovsi model,ten stoj icca 93 eur.
A tensoval duo control tiez odporucam,ten mame my doma.
adapter je fajn vecicka a byva vzdy pribaleny zdarma (teda vacsinou).neviem,preco adapter vkuse vytahujete??vsaksi najdite volne miesto a nechajte ho tam pichnuty.je jasne,ze ked vyberiete zo zastrcky,vsek osa vymaze,ako aj ked vyberiete baterky
naozaj sa neoplati kupovat lacne kusky.
a este,ak mate problemy s tlakom,kolisavy,ci vysoky,alebo arytmie,treba investovat do plnoautomatickych,vyssich tried.-tak asi tolko..viac sa mi vysvetlovat nechce,v robote mam toho dost..hlavne tych ludi,co nedokazu pochopit,ze ked si trikrat zmeria tlak,stale bude iny.......acchhh
no škoda, že som to nevedela skôr, teraz je už neskoro, je s adaptérom .. ale nemyslím si, že to je velká chyba, nie? ..
no škoda, že som to nevedela skôr, teraz je už neskoro, je s adaptérom .. ale nemyslím si, že to je velká chyba, nie? ..
ja som mamine kupila omron m3 ,pamata si 42 merani.je na baterie, stal okolo80 eur a adapter k nemu okolo 10 eur.lenze!ak sa rozhodnete pre adaper/napoji priamo na siet, cize nemusite pouzivat baterky btw tie drzia velmi dlho!/tak pocitaje s tym,ze pokazde ako vytiahnete zo siete stratite udaje z pamate.zrejme tie baterie tam drzia ake take napatie aj ked je pristroj vypnuty, takze as pamat drzi.co sa tyka pamate, musite si najprv nastelovat udaje, aby zodpovedal cas a datum.nie je to automaticke.inac co sa tyka omron dovolim si tvrdit ze su najpresnejsie a najmenej kazive!
ja som kúpila tento, dúfam, bude dobrý :)
Microlife BP A100Plus
www.triangel.sk
tlakomer je lepsi ramenny je presnejsi,netreba na nom setrit,co budes mat z toho ked kupis lacny a bude zle merat