AHojte,mam takú otázku,alebo skor problem so svojim priatelom a neviem ako ho vyriesit...
Dovolili by ste svojmu priatelovi,aby vám určil ako sa máte malovať,ako obliekať,kade chodiť a ským sa priateliť?
ženy..dovolili by ste to?
Sanny
dokazes od neho odyst?Takyto debili sa lepia na urcity typ zien ktore sa nechaju manipulovat. Aby ta nezmlatil ked budes chciet odyst.
ja by som s takým priateľom nevydržala, takéto správanie by ma od neho doslova odohnalo, nikdy by som sa nikým tak nedal obmedzovať
Sanny,
sama vidis, ze psychika tvojho priatela nie je v poriadku, nema ani zdravy vztah k partnerke, ani sam k sebe. Pretoze kto nevie kontrolovat seba, prenasa snahu ovladat na toho druheho. Prec od neho. Necakaj, tvoj zivot bude coraz vacsie trapenie...
nie, s takym by som nezila....
presne,raz som sa ho spytala,ze nacom je zalozeny nas vztah..na dovere?..a on take p*coviny mi tu netrep!..tak toto ma povedat inteligentny clovek s kuskom rozuma v hlave?!..mala som priatela pred nim este davnejsie s ktorým som chodila 3 roky,ani raz som ho nepodviedla,ked som sa s nim rozisla zacala som si uzivat zivot(pre neho to bolo vraj kurv*enie co robim,aj ked nikdy som nezasla az tak daleko)..ale on nevie pochopit ze ked som mimo vztahu,tak si uzivam zivot,lebo nie som nikomu zaviazana,ale ked som vo vztahu tak som 100% verna...ale on ma asi opacny nazor!....hmmm janka24 do obchodu?..az potom ako mu to oznamim,ak nie tak fuuuuuuuuuuuuuuuuu problem!
Sanny nie nemože,ja mam už manžela a chvilu na mna tiež žiarlil,ale nikdy nezašiel za medze,vie že ked vidim kamošku po dlhom čase,chce s nou ist von a ked pridem domov venujem sa mu tak vie že sa nema čohoo bat.Ta dovera je velmi potrebná v tom vztahu a ak tam nie je,ten tvoj si iba namyšla čo nie je...a vždy si aj namyšlat bude ,ked to už v tej hlave ma...nesmieš mu všetko ustupit,lebo si na to zvykne a naozaj budeš sediet iba doma na zadku a čakat kedy on ti dovoli ist vonku.Teraz si myslíš, že nevieš čo máš robit,lebo ho lubiš,ked ti raz začne naozaj nadmieru vadit to, čo robi prestaneš ho lubit a uvedomiš si, ako ti riadil život a budeš sa smiat ako sa snažil tebou manipulovat a ty si ho nenenechala so sebou "zametat".Bud ti bude verit,alebo nie...nevadi ak sa trochu boji,ale on sa boji príliš a chce ta iba pre seba a toto už je chorobné.
Do obchodu možeš chodit:-)?
janka24..mas uplnu pravdu...toho sa bojí,že niekto sa na mna bude pozerat,alebo ja na niekoho..lenze ja nemam dovod a ani chut sa na niekoho pozerat ked mam vztah....ale uz nemam síl dalej vysvetlovat,ze nic nie je tak ako on vraví..vie si domysliet take teorie ktore ani mna by nikdy nenapadli....rodicia mi uz nezakazuje kedze mam 19 rokov,ale on asi moze!
Tvoj priatel je chorý človek,ked mu vadi,že si vyjdeš aj s rodičmi určite vtedy trpne kto sa kedy na teba pozrie alebo ty na niekoho, preto ti to zakazuje.Ak si rozumna,nedaš si to dovolovat...s takýmto to nedopadne dobre.Bud mu povieš,že ešte aj pred jeho vztahom si bola sebestačna,že nezachadzaš za medze vztahu a mne zakazovali iba rodičia ked som bola mala nie nejaký chalan ešte aj ist von s rodičmi..toto je až príliš choré.
uz som to skúšala..ale on ma odbije s tým:"niekedy si taká nebola"niekedy on to tak neprejavoval,nekontroloval ma..az posledne 3 mesiace je to horšie a horšie..a začne uz ti chábaju kamaratky co?alebo disko vsak?...chod a kur*i sa vraj!!..jeho slova,ked sa chcem posťažovat aby ma menej kontroloval a podobne..