ženy..dovolili by ste to?

ivana45

natom nevidim nic zle,keby povedal svoj nazor...ale to co on robil to nebolo len nazor,to bol rozkaz:nemaluj sa ako kurva(aj ked vzdy som si davala len spiralu plus tro chu hnedej ceruzky)neobliekaj sa ako kurva...on by bol najradsej keby som bola šedá myška ktora sa nemalovala a obliekala najhorsie handry ake kedy na svete boli.....

tak

absolutny nesuhlas, ... to je brutal sikan, ... obmedzovanie, nesloboda, ... a pojde dalej, ... horor stupat bude, ...

ivana45

sanny, co je na tom zle, ak ti povie, ktore oblecenie, mejkap a pod. sa mu na tebe paci ? Bud rada, ze si to vsima.
Ved to sa da predsa rozoznat, kedy ta dusi a kedy len prejavi zelanie.

anjelik9

obmedzovanie ľudských práv a slobôd za to ja nejsom bo neznášam výrazy typu musíš nemôžeš a pod. radšej mám smieš nemusela by si a myslím to tak celkovo nielen čo sa týka polovičiek =)

Sanny_00

rozisla som sa snim,nabrala som odvahu,ale ako vzdy ja som tá najhoršia:)...dufam ze sa tym nejak prenesiem..a bude fajn....:)

rew

Sanny_00> chudak chlapec si neveri a boji sa ze ta strati.. ale ty si jeho, jeho, jeho.. a nikto iny sa na teba nema co ani len pozriet.. ani ty na niekoho ineho.. a cas mas travit vyhradne s nim aby sa mu nahodou nezacnelo.. a je zle ze sa obliekas podla svojho vkusu lebo by si sa mala chciet pacit havne jemu, nehladiac na to ze vo veciach ktore sa mu pacia by si sa citila ako idiot.., ze? kasli na neho.. vidis ako dopadli tvoje pokusy sa s nim o tom porozpravat.. nie.. takto inteligentny clovek nereaguje.. a lepsie to uz nebude.. prekaza mu ked ides niekam s rodicmi? to je chore.. aj jeho komentare ktore si opisala.. nevazi si ta.. tak by si si aspon ty mala samu seba vazit.. si mlada, uzivaj si zivot s niekym kto za to stoji..