Priatelove zuby

Príspevok v téme: Priatelove zuby
slzicka

Ahojte, mam taky problem. S priatelom sme spolu uz tri roky, ked sme zacali spolu chodit jeho ustna hygiena bola biedna, casom sa mi podarilo naucit ho o zuby sa starat. Co ma vsak trapi je, ze k zubarovi sa chodit boji, on tusim bol u neho naposledy na strednej ak nie na zakladnej, teraz ma 28 rokov. Ja chodim na pravidelne prehliadky, pre mna su pekne zuby nieco ciste. Priatela velmi lubim, vo vsetkom si rozumieme, ale predsa len ta pritazlivost a bozkavanie, to sa po case strati. Jeho rodicia maju chrup v katastrofalnom stave, jeho strach zo zubara pochadza prave od matky. Neviem co mam robit, velmi mi to prekaza. On sa vzdy rozculi ked zacnem tuto temu. Viem, ze sa daju robit zubarske ukony aj v anestezii, neviem, ci by sa mi podarilo ho na to prehovorit, ale bojim sa, ze ked sa to neda do poriadku,prestane ma uplne pritahovat a skonci to velmi zle:( Neviete niekto pripadnu cenu takehoto zakroku?

evy2

aj si tyckovala ked ti dal pusu ? tyckovala znamena grcala :) este napis aj ake hnile zuby ma jeho stara mama :)) dam ti radu kup jeho rodicom zubne kefky :)) a mydlo :))) nechcem ani vediet aku hygienu maju na....... fuj ti musia smrdiet darmo cigani

slzicka

No tak tvoja odpoved je uzasna... Fakt dakujem. Niektore stolicky uz ani nema, co sa mu poolamovali, ma ich aj krive vpredu, ale tie zadne ma urcite pokazene ked mu pachne z ust. A za to ze, chcem aby ich mal v poriadku a aby som sa s nim mohla bozkavat s chutou tak za to mam menej rozumu hej? Jeho asi k zubarovi nedokopem len tak, ved k zubarovi nikto nechodi rad, aj ja sa bojim, ale toto uz je chore. Aj ho bolel jednu dobu priserne zub, to uz aj chvilu uvazoval ze tam pojde, jedol tabletky od bolesti ale potom mu to bohuzial preslo a nedal si to opravit. Fakt som si zelala, aby bol donuteny tam konecne ist.