Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moje miery , komplexy

iwus93

a pi vela vody najlepšie je 2l cez leto aj 3 l. Ale ked tolko vody do seba nevytrúbiš tak stači minimum 1,5 l ale optimum je 2 l

iwus93

napr.:
raňajky: ovsené vločky s roztlačeným banánom (hocijaké pokrájané ovocie), alebo celozrnný rožok so šunkou, rajčinou, alebo biely jogurt, na raňajky hocičo, telo to lepšie spáli
desiata: napr. ovocie alebo bebe dobré ráno, najlepšia varianta je ovocie, ked nie si hladná, nemusíš desiatovať
obed: kuracie, morčacie mäso, málokedy bravčové, lebo ho nemusím, najlepšie s ryžou a veľa zeleniny, obmedz vyprážané jedlá, masné a aj sladké, ked budeš mať chuť, daj si ale pomenej
olovrant: ak si hladná, daj si nejakú zeleninu, ovocie už sa nedoporučuje lebo obsahujú sacharidy
večera: tam by hlavne mali pravažovať bielkoviny, napr. tuniak, proste ryby, alebo cottage cheese a aj zelenina od výmyslu sveta, môžeš si dať aj jogurt ale taký čo neobsahuje veľa cukru, alebo si daj dusenú zeleninu napr. brokolicu k tomu tuniaku (mne brokolica nechutí)

a obmedz sladké, namiesto toho si daj horkú aspon 70 % čokoládu, ja som ju kedysi nemala rada, ale teraz je to inak, ale ak ti nechutí nenúť sa. Ked už máš chuť na sladké tak to zjedz do obeda, nie po obede.

cvičím na orbitreku 5x týždenne 30-40 min. cez víkend mám odpočinok

mám výšku 165 cm 49 kg. Mala som kedysi aj 53 kg. K tomu chudnutiu prispela aj letná brigáda, ťažká fyzická robota.

moly

iwus a ako si si upravila jedalnicek, mohla by si to presnejsie popisat, ja som teraz dost pribrala a kedze mam taky typ postavy ako opisujete, cize stihly driek a sirsie stehna, rozdiel medzi pasom a bokmi sa prehlbil. Mohla by si to opisat presnejsie, ako si cvicila, ako casto? atd :) dik :)

iwus93

si taký typ postavy, ale záleží aj podla stravovania aký máš jedalníček, skús beh, bicykel, orbitrek, aerobik. Mala som podobné miery 84-65-94 skoro ako ty. Za rok som schudla na 83-64-88. Veľa cvič aerobiku, a hlavne uprav jedalníček.