Zlomeny zub

Príspevok v téme: Zlomeny zub
mirecko5

Dobry den. dnes sa mi podarilo tenisovou raketou odlomit asi polku predneho zuba :D a chcel by som sa spytat ci by nahodou niekto nevedel ci sa to da niako domodelovat aby mi nemuseli davat korunku alebo take nieco. Jeden velky kusok toho zuba mam chyba tam len troska. A niekde na nete som cital ze by sa ten kusok mal dat do mlieka tak som ho dal ..nevadi to ? Dakujeem za odpovede :)

zuzanalan

ahojte mne sa včera zlomil zub horný rezák až pri ďasni chcela by som vedieť koľko by ma to vyšlo potrebujem to dať čo najrýchlejšie dohromady

zuzanalan

ahojte mne sa včera zlomil zub horný rezák až pri ďasni chcela by som vedieť koľko by ma to vyšlo potrebujem to dať čo najrýchlejšie dohromady

AdamKrt

bojko bojko Dnes 17:47 - pravdepodobne Ti tam da korunku, ked to nemas zlomene pod dasnom, co mas teda stastie. To je najjednoduchsie riesenie.

Ibaze by si sa to dalo este vydtrhnut cele a dat tam keramicky implantat.

bojko bojko

Dobry den mam velky strach zo zubarov, pred rokom sa mi zlomil zub a velmi som sa bala navstivit odbornika, avsak teraz sa mi zlomil zarovno dasna trci mi iba jedna tretina zubu inak mam vsetko zarovno dasna. Velmi sa bojim co mi s tym budu robit :( viete mi niekto nieco o tom povedat?? :(((dakujem ludkovia

kvietocek.dm

mirecko5 : Ja mam tiez taky problem ako ty... Mne ho minuly tyžden vyplnila a teraz pojdem uz len vybielit a tak mi ho dorobi ... dufam ze to bude co najskor

Laura1

ahoj Cerov,ja som si odlomila zo zuba pri jedení orechov,zahryzla som do škrupiny.Absolvovala som ošetrenia u zubárky opakovane,zub ma i bolel,dokonca som mala i opuch ďasna.Až po preliečení a skľudnení zuba - mi zub zablombovala a domodelovala .Nebolí,je funkčný a pekný.

cerov

Chcel by som sa informovat dnes som bol pri zubarke zos zlomenim zubom je to stolicka.Kde mi ho iba vycistila co pekne bolelo a dala mi do neho nieco modre a to bolo setko nemala tu dieru nejak spravit lebo od keby som odisel od zubara ten zub ma boli cely den.

mirecko5

Tak dnes som bol u zubara a povedal ze mi asi bude treba vybrat nerv a vyplnit a potom ze mi zvysok zubu domodeluje ..moc sa nato teda netesim :-/ a asi to bude aj na mesiac :(

dada222

ak budes mat vybite zuby tak potom pochopis, ze ti je jedno co ti tam budu robit, hlavne ze ti tie zuby dorobia a nechodis s vybitymi:)