Ahojte baby. Prosím o radu :( Už asi tyžden ma trápi hustejší biely tvarohovity vytok ktory slabo zapácha a občas má sfarbenie aj do svetložlta. Menštruácia mi mešká už týžden. Ešte k tomu ma bolí na maternici. Tehotna byt nemôžem pretože som ešte panna a sex som ešte nemala a ešte ani neplánujem. Bojím sa čo to môže byť :( Mamka volala gynekologičke no musím si ešte počkať pretože má dovolenku a ja som z toho už naozaj na nervy :( Už si dokonca myslím aj že som tehotna ale ako by som byt mohla ked som nemala sex?:D Prosím o rady :( Bojím sa či to nemôže byť niečo vážnejšie... sem-tam ma zabolí vaječník... Mamka hovorí že to mám z prechladenia tak pijem urologický čaj, každý večer si napustím teplú vaňu a celý den nosím papuče a ponožky :( Prosím poradte pokial ste zazili nieco podobne :(( bojím sa... dakujem :(
Tvarohovy vytok a meškanie menštruácie
Ahoj baby. Do minulého mesiaca som bola panna možno aj som neviem lebo nevedli sme sa trafiť :D ale ked som prišla domov som mala na nohavičkách také oranžové trocha.. mali sme ale ochranu.. som v strese či som panna alebo nie lebo mi meškajú krámy, mám výtok hustý , som ospalá aj ked dosť možné že z tých dní.. bruško mi rastie ale neviem či som pribrala lebo dosť v poslednom čase aj papám.. bruško si cítim také ako keby nafúknuté alebo keby rastie ja neviem možno si to namýšlam ale bojím sa veľmi.. :(
menstruacia mi meska uz dva tyzdne mam bieli vytok a rapidne priberam som tehotna test som si este nerobyla
Samozrejme ze sme sa s tym uz stretli a ie raz, bohuzial. Urcite chod po dovolenke gynekologicke. Budu to pravdepodobne kvasinky-canida , pripadne ot moze byt aj s inej bakterie, alebo aj prechladnutia.
ale ak bereme do uvahy to ze mas aj bolesti , ktore inak pocas mestruacie nemavas moze to byt ja zapal vajecnikov. ako dlho ma dovolenku?
Ahojte baby. Tak dnes som dostala menštruáciu. Je síce slabšia ale krv tečie. Bolesti sú hrozné či už na bruchu alebo na krížoch. Ale čo už, niektore ženy toto bolestive peklo prežívaju každý mesiac. Ja som bolesti pred a počas menštruacie nikdy nemala takže to bude zrejme tym prechladnutim. Ku gynekologičke pôjdem. :)
neumres neboj sa. mas asi zapal z prechladnutia, preto ti meska menstruacia a preto mas aj vytok, to je vsetko z prechladnutia. ako tu bolo spominane, necakaj na lekarku ale chod to riesit.. tehotna urcite nie si
noooo,tak ja som mala nieco podobne a bol to zapal vajecnika :-((( ja som mame nehovorila nic,chodila som stale k lekarke,este detskej a ta si myslela ze bolesti na pravej strane suvisia so slepym crevom.asi pol roka som trpela coraz väcsie bolesti ktore som tlmila liekmi,ladovymi obkladmi.potom ma odporucila ist na operaciu.aj som bola.bolesti neprestali a po dvoch mesiacoch po operacii som urgentne sla na pohotovost kde mi brali pravy vajecnik.uz bol odumrety a ja som mala stastie ze som prisla,lebo by som dostala otravu krvy :-((((( to som mala 15 rokov vtedy.odvtedy som pravidelne chodila s kazdou "blbostou" k lekarke lebo som tuzila mat deticky a nejak sa mi nikdy nedarilo :-(((teraz mam 30 a som v osmom mesiaci tehotenstva.takze necakaj a ked sa vrati lekarka chod hned na vysetrenie....
Anjelik
skús si kúpiť v lekárni Canesten kombi to sú tablety do pošvy a krém s tým by ti to mohol prejsť ten výtok, ak ťa bolí v podbrušku možno ide aj o zápal maternice takže potom ku gynekologičke, alebo ako radí odpovedam zájdi za zastupujúcou gynekologičkou... držím palčeky
Ano, meskajuca menstruacia moze byt dovodom toho vytoku.
Dakujem :) Má s tým ale súvis aj meškanie menštruácie? Pretože bolesť na maternici akokeby pred menzesom mám stále ale krv akosi stále netečie :( ach jaj...
mas zapal. Dostanes od gynekologa krem alebo tabletky. Niektore su volnopredajne, stacilo zajst do lekarne, aspon kym nepojdes k lekarke. A neboj sa, taketo problemy mavaju zeny bezne :-). Vyliecis sa, nic neboj :-).
A ak ma gynekologicka dovolenku, musi ju niekto zastupovat, tak chod tam. Necakaj.