Muzi ci zeny?

Príspevok v téme: Muzi ci zeny?
ajataka

Ahoj, aky je vas nazor? Su ziarlivejsi muzi ci zeny? Kto je viac majetnicky? V mojom vztahu s priatelom je to tak, ze jemu vadia moji kolegovia, vadia mu proste muzi, ktori su okolo mna. Mne zase vobec nevadia ziadne zeny, ktore by boli okolo neho. Teda okolo neho ziadne nie su, lebo sa kamosi iba s muzmi. Zeny nepovazuje za kamosky. a tak on ma problem v tomto pochopit mna a ja jeho. Neviem teda...

anjelik9

ja by som povedala že o kúštik viacej muži aj ked každý je iný a aj každý má iné priateľstvo a vrámci neho sa inak chová čo nie vždy tá druhá strana chápe ako nevinné priateľstvo

Deee

myslim si, ze nezalezi na pohlavi, ale ako wizi napisala je to o povahe...
urcite v kazdom vztahu musi byt aj stipka ziarlivosti, ale takej tej zdravej...urcite nie, aby partnerovi vadili kolegovia ci kolegyne, ved takemuto kontaktu sa vyhnut neda a je nenormalne, aby clovek ziarlil na taketo situacie...potom je to uz o nedostatocnom sebavedomi ziarlivca alebo nedovere v partnerku ci vztah...

lost

Ak by som mal odpovedat zo "slabeho ja", tak by som odpovedal ze by mi vadilo ze su okolo mojej priatelky muzi, pretoze "nikdy neviem" co by sa mohlo stat... co ak ju nejaky zacne balit? co ak podvedie? co ak ma vdaka inemu necha????

Ale ak by som mal odpovedat zo svojho "silneho ja" , povdeal by som si ze no a co? snad nikto nebude taky samovrah aby mi ju povdiedol, resp. snad ja nebudem taky dilinko ze by som si ju nedokazal "udrzat" pri sebe, respektive dovolil vztahu stagnovat a prenechat ju inemu..

Ak nieco neutralne.. -tak neviem, teraz neviem ci vobec existuje nejaka neutralita v tomto :D

Ale myslim ze to zalezi aj od zeny samotnej, resp. partnerky, CI robi "akciu" ktora vyvola "reakciu" v podobe ziarlenia (tj, asi provokaciu ziarlenia), resp. CI je extremne verna (nevidim ani jeden dovod preco by nemala byt, pokial by ten partner bol zo skupiny "silne ja"), ak je extremne verna (co je pochopitelne ZAKLAD vztahu!), tak by som ju ako jej partner nemal problem pusit na 1-2 tyzdnovu "chlapsku" dovolenku.. aspon by som mal istotu ze je v bezpeci, teda ze ju ochrania lepsie ako keby bola sama ale s inou zenou (nasilnik si vybera slabsie obete), samozrejme ze len do skupiny muzov ktorim verim, inak by som musel vyplnat formulare "zlyhanie zbrane"... ale uz som zasiel priliz do detailov :D