Aké by ste chceli mať BMI?

lollypop789

ja podla toho BMi mam17,5 co je podvaha,a ta pidsali ze by som mala pribrtat takych 10kil, takze to znamena ze mala by som mat 62 kg pri 172 vyske, co je uplna hlupost, ved vetdy by som uz bola aka tucna, podla mna cele toto je hlupost, lebo ja ma 172 cm a 52-51 kg, pri com sa citim dobre, nie som chora, ani nevyzeram ako anorekticka, trosku by som cchela pribrat, lebo by som chcela mat vacsi zadok, no ale ja priberam iba na brucho, takze pokial sa citim takto dobre,ostanem asi takato

na55kg

lejka : nie , namas nadvahu 2 kg . len nieco musí byt idealna hmotnosť ,, tak dali toto ... Mas normalnu hmotnosť :)

iwus93

ja mám 17,9. Mám 165 cm 49 kg a nie a nie pribrať, ale zato cvičím dosť no. Ostatní hovoria že mám normálnu postavu, žiadna anorektička. Hore som chudučká a spodok taký normálny. Budem mať zachvilu 18 rokov takže BMI na mňa platí si myslím

LEjka

aha tak ja mam teda nadvahu 2 kg? teda kebyze som asi dospela ja si nemyslim ze mam vela ale oproti nejakym babam v skole som he chapes väčšia :D nie tucna ale velka a pri niektorych aj tucna