A uz bolo dost,dnes zacinam

Príspevok v téme: A uz bolo dost,dnes zacinam
Mariana-girl

Dneska,som sa postavila na vahu skoro mi do placu prislo,ako som mohla tak pribrat na vysku 160cm mam 68kg,chcelo by to minus 20kg ako som mala v zime:(ja som to za pol roka vsetko pribrala,lenze problem je ze sa vobec nehybem len lezim,nemam dako motivaciu cez prazdniny,kedze som minuly rok prisla o chalana:(tak mi je jedno ako vyzeram.Chcem spat ite casy,ked rano som chodila cvicit potom snim aj 4h prechadzky,a niekedy som ho nahovorila na behanie a behali sme aj hodinu teraz vydrzim tak 15min a utekam domou pod postel si citat:DAle kedze sa blizi skola,a ja nemienim priberat kazdym tyzdnom 2kg mi to vyslo,som sa rozhodla,ze zacnem pomalicky so sportom,lebo v septembri by som chcela aktivne hravat,ale s mojou nadvahou neviem ci ma zoberu,a chcem si spravit blog a pisat jedalnicky,lebo ja sa neviem ovladat a pochopit,ze aj zajtra je den a bude aj o rok aj o dva...Chcela by som mat len motivacciu,ze asi za aky dlhy cas sa mi to podari scdhunut,bez diet normalnym sposobom

spek

ahojte ! SOM ROVNAKO NA OTM AKO VY AJ VYSOKOVO dokonca :) 164cm, ale dnes som sa rozhodl aze dost , keby ste vecdli co som vsetko vcera spratala do bruska :( ...

dnes som si privstala, ranajky melon a kava ( typicke- lubim to ) , a o hodinku podjem do posilky, dam si lahky obed a nejaku lahku veceru a nejake tie brusaky, tyzden bdue lespi, weekend je zial nerpijemny na prejedeanie lebo ma clovek viac casu a chutky si robia svoje :)
ako mate v plane chudnut? Ozaj zaujimalo by ma ako sa da zabranit pocitu, ked mam STRASNU chut na sladke, neist do tej skrinky a tu sladkost si nezobrat :)))
VELA STASTIAAAAAAA A dufam ze sa podari vsetko !!! :)

aliss02

mami ja som na to presne tak isto ako vy. A ja mám tiež výšku 160 cm a pribrala som na 67 kg.. som sama zo seba zhrozená a chcem to schudnúť.. musíme to zvládnuť pretože toto nie je normálne ... mojim najväčším problémom sú sladkosti lenže niekedy je deň keď aj sladkosti vôbec nemusím lebo na ne nemám chuť .. len jednoducho keď sa nudím tak sedím a premýšľam čo také by som si dala... Nemám problém pridať pohyb a ked obmedzím sladkosti a budem mať len tri hlavné jedlá tak to pôjde dole.. len sa k tomu musím prinútiť takže baby musíme to už konečne dokázať pretože mňa už nebaví hovoriť od zajtra od zajtra a nikdy to od zajtra nie je.

Mariana-girl

Super doma mame sulance vobec som si nedala,ale polieevocku brokolicovu s dvoma chlebikmi a jednu broskynu som mala vecer uz asi len daky salat alebo jogurt,som rada,ze konecne den bez zbytocneho prezierania

zufalka9

ja som mala tiez niekedy 49kg pri 169cm,boze to bol krasny pocit,ziadne previsajuce speky z nohavic,krasna sumerna postava a ziadna celulitida!!! ako budeme bojovat s tym obzerstvom,hm? ako sa budeme motivovat,hm?...ty mas ake stravovacie navyky? co si dnes papala? ani ja neviem,ze ako sa mam prinutit,musime sa motivovat,to je jedina moznost,co ty nato,hm? skusme dnes jest menej a ziadne sladkosti a vecer sa budeme spolu tesit,co ty nato?

cucciola

moja ........... ja mam taky isty problem akurat ze ja mam 162 cm a 67kg...... no jak prasa, a to som dva roky dozadu mala 49......a neviem sa donutit schudnut stale len jedlo a nic pohyb :(

zufalka9

ahojky,ja ta chapem a pridavam sa,ja som tiez pribrala 5 kg za mesiac a to len kvoli sladkostiam,lebo ich zeriem ako besna na tony:-(...ale od dnes sa snazim normalne pravidelne papat...takze dnes o 10:00 som si dala nizkotucne mlieko s domacky vyrobenymi musli a 2 slivky, obedovat budem zeleninovu polievku a rizoto o 14:00, o 17:00 si dam nejaky jogurt ako olovrant a okolo tej 20:00 sa este napapam normalneho jedla asi chlieb celozrnny s cottage cheese a zeleninkou a hlavne dnes nechcem nic sladke,lebo ja len ochutnam a uz sa neviem zastavit:-(