Dneska ráno som sa postavila na váhu a ukázalo mi hrozných 48 kg a to som bola najedená. Mám výšku 165 cm. Jem 5x denne samozrejme aj 1 sladkosť poobede alebo hocikedy. Čo mám robiť, aby som pribrala? Veľa jedla sa do mňa nezmestí, mám asi malý žalúdok. Už ani prsia skoro nemám obvod 83 cm. Aspon takých 85 cm by som prijala
Strašné...
janka 24..moja váha dosť kolíše striedaním období, ak to takto pôjde dalej tak si dám vyšetriť krvný obraz, mamina s tým robi tak si to dám k nej. Ďakujem ti
Pozri ja mám 170 cm a vždy som vážila-teda počas školy 60-62-málo som sa hybala ,bola za knihami a ked som bola tehotná vážila som aj 75-teraz chodím do práce,som pri detoch a vážim 54 kg a prečo?Rýchlejšie mi spaluje,rýchlejšie sa hýbem aj doktorka sa ma pýta kolko vážim,ked ešte k tomu vie,že mám dve deti,ale neriešim to už.Doležité je ,aby si do tela davala potrebné živiny teda nemala zlý krvný obraz ako napríklad ja hemoglobín-sem tam mi kolíše.
Terza možem tiež zjest vela,ale aj vela spálim a čo mám robit,ked do práce chodit musím aj po deti do školky, aj na nákup a medzitým aj jest:-)
Možno v lete priberieš.Telo si bude robit zásoby v tuku:-)
A ked tak pozerám tak si naozaj dost chudá-tak si skús dat vyšetrit krvný obraz-nebola si aj chorá alebo iné.V lete sa vačšinou človek aj viac hýbe a spaluje...tak chod za odborníčkou ak ta to tak trápi.
janka 24..no ale pred 2 mesiacmi som mala 51 kg a obvod zadku 90-91 cm a teraz 88 cm? a prsia teraz 83 a predtým 84 ? no do prs mi to ide najmenej do bokov strašne. Som taký typ postavy