Kazdy jeden den rovnaky

Príspevok v téme: Kazdy jeden den rovnaky
WENDYYY

Ahojte ako vyzera vas den?ja ho travim doma v posteli s depkou a cookoladou coraz menej chodim medzi ludi uz som stratila vsetky mozne priatelstva akurat tak ineternet je moja zachrana ako ste vy na tom?ked mate prazdniny volno nic sa nemusite ucit..ked ja by som si vedela naplanovat tolko aktivit napr.kupalisko,tenis,behanie,aerobic,prechadzka v lese a tak ale samej sa mi nic nechce neznasam prazdniny!!

WIZI

WENDYYY - Koľko máš rokov?
Tak akože aj ja som celé dni doma pri PC alebo si sem tam doma pocvičím (brušáky a tak...). Ale inak som stále doma, fakt nemám rád tieto dlhé prázdniny. Nemám čo na práci, kamarátov nemám. Na strednej sa nejako nenašli aj keď som mylsle, že tam sa to zmení. Ale mýlil som sa. A ako sa hovorí, bez kamarátov nie je život životom ale len prežívaním zo dňa na deň. Akože oproti tým depresiám či čo to je som akosi imúnny keďže už v minulosti som nemal kamarátov kvôli mojej introvercii. Na jednej strane som rád, že som sám a nemusím sa nikomu prispôsobovať a na strane druhej CHCEM niekam vypadnúť a vytrhnúť sa z toho stereotypu ktorý trvá strašne dlho. Ja som rád za každú príležtosť ktorá sa naskytne keď môžem vypadnúť z domu. Ale je ich strašne málo a už sa tomu len smejem ako život na mňa doslova serie.
.........................
A pre mudrlantov ktorý by hovorili, že zmeniť život môžem len ja odkazujem, že ja NEVIEM čo s ním spraviť. Takže do mňa zbytočne nerýpte. Ďakujem za pochopenie.