Ahojte ako vyzera vas den?ja ho travim doma v posteli s depkou a cookoladou coraz menej chodim medzi ludi uz som stratila vsetky mozne priatelstva akurat tak ineternet je moja zachrana ako ste vy na tom?ked mate prazdniny volno nic sa nemusite ucit..ked ja by som si vedela naplanovat tolko aktivit napr.kupalisko,tenis,behanie,aerobic,prechadzka v lese a tak ale samej sa mi nic nechce neznasam prazdniny!!
Kazdy jeden den rovnaky
bibi1234
TV nepozeram uz 5 rokov :D
a od rodicov taktiez nepytam :D
cize to sa snazim hrat 'ferovo' :)
oni siobcas pozicaju euro sem, euro tam, vzy mi hovoria ze 'pripomen nam to!' ale ja vzdy zabudnem (realne, zabudnem, lebo mi to je jedno.. nemam dobru pamat na dlhy)
a tak je kazdy spokojny :D
alebo mozno aj oni zabudnu a potom si myslia ze ich vyzieram :D
ale na to je jednoduche riesenie, ak uz tak :)
Denniska
na FB len sledujem niekoho :D
jankaa88
ked je uz zufalstvo tak silne, pomoze len :D :D :D ... (taky zufaly smiech), inac by som sa asi zblaznil :D
zuzic
no zabudol som desiatu, olovrant1, olovrant2, veceru2, veceru3, kolace1, sladkost1, dzus1, a take :D
mallory
no hej, presne, tie veci sa daju pozriet do max 15minut a potom nuda :D
ja ani neviem co robim, len tak si citam cas sme fora alebo cokolvek co ma napadne :D
ale je to extremne zle vyuzitie casu..
po tych 5 rokoch, uz ma to zacina nudit, realne nudit, az hnusit, tie PC :D
len sa kazia a kazia..
a ked si clovek tak zvykol na "online" zivot, tak "offline" sa tazko znovu-otvara :D
a sranda je ze, aspon u mna, je velmi narocne zit oba 'zivoty" naplno. ked som online, neviem sa sustredit na offline a naopak :D
ale ten offline by bol samozrejme lepsi, len treba najst nejake dostatocne zaujimave aktivity :)
lost- Ty vyciciavac rodicov:O))))uz, aby Ti zacal chodit v telke Panelak a mal si po veceroch co robit;O)))
ja nemozem ja mam alergiu na prach :)
ja nemozem ja mam alergiu na prach :)
inak ja robim tiez to co Lost ale to pozretie mam hned vybavene takze zvysok dna sa nudim. alebo teda medzitym pozeranim. mal by mi dat radu ako si to rozplanovat na cely den
a co tak chytit vysavac do ruky a povysavat cely byt, popr. utriet prach? :D
inak ja robim tiez to co Lost ale to pozretie mam hned vybavene takze zvysok dna sa nudim. alebo teda medzitym pozeranim. mal by mi dat radu ako si to rozplanovat na cely den
lost no neverim ze ty jedavas len tri krat za den:DD
toto "zdravie.sk" je riadna namotavka, ja som si na sebe vsimla, ze ked sem nezavitam aspon tyzden, tak ma to uz nejak prestane interesovat, nie som v obraze :)