Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Popis o CT...

keko37

ja obalocky nepouzivam :D, proste ma poslu a idem :)
a ano na kosti, vzdy mi vraveli, ze lepsie vidiet (pokial nemas draty, sruby..), a never ze vidia aj male zacinajuce tumori :D ..pretoze u mna sa nevedeli zhodnut na cyste alebo tumori, tak som si presla MRi, CT, PETscanom, ultrazvukom aj rontgenom a aj tak prd zistili, kym nespravili biopsiu :D

iwus93

chod na MRI..bola som na oboch, nič mi síce nenašli, ale to MRI je všeobecne lepšie, ale aj dlhšie trvá a hučí to, CT je zase rýchlejšie.

keko37

zuzanka s tyma lekarmi suhlasim ze kto snimok pozera.... ale MRi na kosti ??? skus sa opytat neurologa :))) on ti potvrdi moje slova uz len cena za CT je cca 100 € MRi 230 € .... MRi moderna technika na rozdiel od starej CT.... CT ma aj vysoke ziarenie.... a CT skutocne ukaze velke zmeny... MRi ukaze aj male tumry ktore len zacinaju..... papa ps MRi je aj na srdce.... ale ako sa hovori za MRi sa davaju obalocky

Zuzanka3

CT je skor na makke tkanivo(mozog, organy), NMRi je skor na kosti..hovorim z osobnej skusenosti
Keko37 : CT nie je na hovno, zalezi od doktorov, ktori snimky pozeraju :P

keko37

CT ,a vysoke ziarenie.... ukaze hovno.... lepsia forma je MRi.... na CT dnes posielaju uz len socky..... CT ukaze len karfiol..... maly tumor nie !!!!

vitaminC

CT ti zobrazí objekty s rozdielnou hustotou/zložením. Uvidíš dutiny, záhyby mozgu, nádor, výron krvi, úlomok kosti, guľku z druhej svetovej vojny... Spokojná?

Trisha123

Vitamín C.....ty si asi hypochonder...pre nič sa to nepýtam..ak sa tomu hovno rozumies...tak to nekomentuj...dík