Koľko ovocia a zeleniny?

BJ

Zelovoc, si prilis utocny. Co ta zere chlape? Deti nemam, ale varit neviem, to je pravda, preto mi vyhovuje vitarianstvo. :-)

lulina222222

fúha toľko ohlasov,vdaka,napr.dnes som mala nakrájaný ananás,červený melón,strúhaný kokos,paradajky,včera niejaké redkovky,banán,a tiež melón :o)
to myslím stačí,nie? no a prílohu ako kapustu,uhorky mám väčšinou v obede,dakujem vám :o)

H2O

jaj a ešte som chcel, že poznam vyborne kucharky a nepočul som ešte od ich deti, že sladkosti su fuj a radšej si dam niečo poriadne .. asi si potrebujem rozšíriť obzory :D

H2O

že zdravé je to na čo máš chuť :D to by vysvetľovalo, prečo kardiovaskularne ochorenia budu za chviľu kosiť pubertiakov .. stači trochu porozmyšľať a (skoro) každemu dojde, čo je pre telo najprirodzenejšie, a teda najlepšie ..

Slobodna

surovým stavom som myslela tepelne neupravenú kvasenú kapustu :-) Jedenie ovocia má nejaké zákonitosti, to s posadnutosťou nemá nič spoločné :-) Ja si ovocie dávam na raňajky spolu s vlašskými orechmi, samozrejme tak po pol hodinke, hodinke si dám normálne raňajky, ako tu už bolo spomenuté je dobré si ho dávať napr. na desiatu či olovrant. Zelenina ako príloha k jedlu.
Ďakujem Well za doplnenie.