Ahojte,chcem sa spýtať koľko ovocia a zeleniny denne konzumujete? príklad jedno jablko,jeden pomaranč,paradajky a či samostatne alebo spolu s jedlom ako prílohu..Ďakujem
Koľko ovocia a zeleniny?
Zelovoc, si prilis utocny. Co ta zere chlape? Deti nemam, ale varit neviem, to je pravda, preto mi vyhovuje vitarianstvo. :-)
fúha toľko ohlasov,vdaka,napr.dnes som mala nakrájaný ananás,červený melón,strúhaný kokos,paradajky,včera niejaké redkovky,banán,a tiež melón :o)
to myslím stačí,nie? no a prílohu ako kapustu,uhorky mám väčšinou v obede,dakujem vám :o)
jaj a ešte som chcel, že poznam vyborne kucharky a nepočul som ešte od ich deti, že sladkosti su fuj a radšej si dam niečo poriadne .. asi si potrebujem rozšíriť obzory :D
H2O: Ty sa vyznáš do kardiovaskulárnych chorôb ako hus do piva.
že zdravé je to na čo máš chuť :D to by vysvetľovalo, prečo kardiovaskularne ochorenia budu za chviľu kosiť pubertiakov .. stači trochu porozmyšľať a (skoro) každemu dojde, čo je pre telo najprirodzenejšie, a teda najlepšie ..
čim viac tym lepšie .. ani to nenapíšem, lebo tu budem za vitariána :)
BJ: Keď tvoje deti uprednostňujú sladkosti pred obedom, asi nevieš variť.
Keby bolo zdrave to, na co mas chut, tak su vsetky deti pojedajuce sladkosti zdrave ako repa.
surovým stavom som myslela tepelne neupravenú kvasenú kapustu :-) Jedenie ovocia má nejaké zákonitosti, to s posadnutosťou nemá nič spoločné :-) Ja si ovocie dávam na raňajky spolu s vlašskými orechmi, samozrejme tak po pol hodinke, hodinke si dám normálne raňajky, ako tu už bolo spomenuté je dobré si ho dávať napr. na desiatu či olovrant. Zelenina ako príloha k jedlu.
Ďakujem Well za doplnenie.
iwus93: Ďakujem, značím si to. :-)