ahojte, dnesny den ma dorazil, zjedla som tolko sladkosti, ze mi je este teraz zle, som strasne zavisla na sladkom, stale sa prezieram, aj ked nemam chut a potom mam strasne vycitky, neviem si pomoct,milujem tu chut, ale cokolady mi priniesli 5kg:-(...niekedy si pripadam ako nepricetna,vyjem vsetky zasoby alebo si nakupim plny kosik cukroviniek...mate aj vy take problemy? mozeme sa motivovat a spolu s tym prestat:-D alebo by som bola rada ak by aj niekto napisal,ze ako sa mu dari bojovat proti sladkemu:-D...viem len,ze ak nas bude viac,mozeme to zvladnut:-D
Boj proti sladkostiam
jaja baby,tak som rada,ze mi rozumiete a ze v tom nie som sama,ja uz treti den idem bez sladkeho a tralalaaa mas pravdu,zistujem,ze mi to sladke az tak nechyba:-D..dokonca aj caj vypijem bez cukru,s kamaratom som sa stavila,ze ked do 20.9. nezjem nic sladke,tak mi da 25eur a ked zjem,tak musim dat ja jemu 25eur a kedze nemam peniaze na rozdavanie,lebo este studujem,tak ci chcem,alebo nechcem musim to vydrzat,myslim,ze je to jediny sposob ako sa prekonat a zvladnut to!!!-je to super pocit zaspavat s vedomim,ze som to dokazala...namiesto sladkeho mi najviac pomaha melon,hrozno a slivky...
naco: ja si tie sladkosti nekupujem,to rodicia alebo priatelova rodina ma stale nuka a vykrmuje..ja ked som na intraku cez tyzden,tak nemam taky problem,to stale schudnem,lebo tam si nic sladke nekupujem,ale cez vikendy ma to stale chyti,lebo bud som doma,kde sa stale pecie,alebo u priatela a tam maju sladkosti na kila,xi
luci.nka: to mas super,si dieta stasteny,moj brat to ma podobne,moze zjest hocico,to len ja priberam zo vsetkeho:-(..a bojim sa,aby som kvoli nadmernemu sladkemu nedostala tiez nejaku chorobu:-(
parrisa-to poznam,som na tom podobne,tiez sa cely den drzim a vecer zvyknem podlahnut a potom mam strasne vycitky,ale od pondelka som presla na zdravu a pravidelnu stravu,citim sa ovela lepsie...skus to aj ty,spolu to zvladneme:-D ja tiez stale myslim na jedlo a nato,ze preco nemozem zjest hocico bez toho aby som nepribrala,moj priatel ma praveze neobmedzuje,on je rad ked mi chuti(pochybujem,ze bude rad,ked budem taka tucna,ze ho privalim,xi-takze to robim aj kvoli nemu,aby som bola sexi)
ahoj, no toto poznam, ked raz si damcokoladu, mam na nu chut stale.. ale ked odolam prvy den bez sladkeho, druhy den je uz ok, vobec mi to nechyba a nemam postupne chut na sladke vobec!! a ked zas po dlhom case si dam nieco sladke cokoladove, jedla by som to cely den! zas sa mi vrati na to chut. tot moja skusenost..takze ked sa chcem zbavit sladkeho staci jeden-dva dni byt v totalnom zhone ze nestihnes ani poriadne mysliet na sladke a potom to je uz ok.. neviem ci to tak funguje len u mna ale som tomu rada :-)
ach baby akoby som citala svoje vlastne spravy :D...ja mam 19 a myslim ze takmer rovnaky problem so sladkostami a prezieranim...uz ani neviem ako dlho sa s tym snazim skoncovat ale ked ono sa to neda proste jeden den si poviem ze uz dost od zajtra ziadne sladke ze budem jest pekne disciplinovane ako kazdy iny normalny clovek, ze budem jest iba ked budem mat hlad..ale ked ono sa to neda :)..dnesok zacal velmi slubne..na ranajky celozrny na desiatu jablcko, na obed zeleninovy salat s kuracim masom aa potom to prislo mamka vytiahla kolac a ja som sprasila asi 7 kociek a zase len sedim a nadavam si do blbych ze sa neviem ani na par dni (nie to este tyzdnov) trochu drzat na uzde....tiez mam priatela ktory sladke takmer vobec neje a uz mava sem tam take pripomienky ze zase len jem a ze vkuse myslim iba na jedlo a na sladkosti..a ja uz neviem co s tym vsetkym mam robit..kazdy jeden den ako dobre zacne tak zle skonci a som vzdy tam kde som bola a kde nechcem byt...
Ja som tiež strašne závislá na sladkostiach. Jedla som ich na kilá. Dokonca som si aj do kapučína 3 v 1 ládovala cukor alebo do horúcej čokolády v automate som si dala cukor na maximum. Niekedy prišli na mňa chvíľky, keď som zjedla všetko, čo bolo sladké, aj kryštálový cukor. :D
Našťastie sa to na mojej váhe neodráža. Už si dlhé roky držím 42 kg pri 158 cm a nie a nie pribrať (mám to v génoch).
No, ale dnes som sa rozhodla, že prísun sladkostí zredukujem na minimum. Objavili sa mi totiž zdravotné ťažkosti a na chrbte sa mi vyhodili drobné vyrážky.
Je to veľmi ťažké takto z jedného dňa na druhý, najmä keď vidím ostatných členov rodiny pobehovať s nejakou maškrtou v ruke. Ale ZDRAVIE MÁME LEN JEDNO! :)
Naco si kupujete tolko sladkosti?Potom sa cudujete,ze ich tolko zjete. Radsej to investujte do ovocia-je sladke a navyse zdrave.
buď maš nejakeho parazita v sebe čo ti likviduje cukor v tele, alebo si len zavisla ... najlepšie je si nič sladke nekupiť - potom už nebudeš mať možnosť si niečo dať ..
aliss: nebojkaj,nie si sama,ja som to vcera tiez uplne prehnala,az sa za seba hanbim,vyzrala som uplne vsetky sladkosti,ale dnes som zacala prikladne,zatial nic sladke,tak dufam,ze to vydrzi...a ty ako,hm? dari sa ti? dufam,ze ano,ked mne nie:-(...ale ked mi napises,ze aj tebe sa dnes dari,tak ma to bude motivovat a dufam,ze dnesny den bude prvy bez sladkosti a ze nam to tak pojde aj dalej:-D
zufalka9 Ahoj tak ako sa ti dnes darilo.. tak u mňa to bolo na začiatku dňa úplne perfektné lenže potom sme sa dozvedeli, že wendy.. to je mamina rodina u ktorej bývam, že ju prijali do novej práce tak ma poprosili aby som im upiekla nejaké slovenské koláče a tak aj bolo no a tomu som neodolala takže.. dnes sa cítim previnilo .. jáj a taká som na seba nasratá, že načo som zbytočne vydržala cez týždeň.. no nevadí zajtra pôjdem ráno behať... a čo ty ako to bolo dnes?