ahojte, dnesny den ma dorazil, zjedla som tolko sladkosti, ze mi je este teraz zle, som strasne zavisla na sladkom, stale sa prezieram, aj ked nemam chut a potom mam strasne vycitky, neviem si pomoct,milujem tu chut, ale cokolady mi priniesli 5kg:-(...niekedy si pripadam ako nepricetna,vyjem vsetky zasoby alebo si nakupim plny kosik cukroviniek...mate aj vy take problemy? mozeme sa motivovat a spolu s tym prestat:-D alebo by som bola rada ak by aj niekto napisal,ze ako sa mu dari bojovat proti sladkemu:-D...viem len,ze ak nas bude viac,mozeme to zvladnut:-D
Boj proti sladkostiam
hm ja už tiež nechápem čo robiť- jedny že tri razy do dňa jesť, druhý vraj päť krát ale menej...čo ja viem tiež sa držím toho že 3 razy ale nie vždy, no dneská som mala na ráno chleba, na obed chleba so šalátom, potom ovocný šalát s jaovorvým sirupom lebo som chcela sladké, dva keksíky a na večer si dám zeleninku lebo podporuje chudnutie, vyše ako ovocie dokonca, ovocie mi nepomohlo v chudnutí som dva mesiace na raňajky mávala iba ovocie, potom iba na večeru ovocie a nič sa nestalo lebo je sladké a málo kalorii zas tiež nemá
no mne pomaha,ked si jedlo rozlozim,napr. teraz cez prazdniny: o 10:00 domace musli,ktore si sama peciem s nizkotucnym mliekom alebo jogurtom,o 14:00 obed,bud co mama navari,ale dam si toho menej,lebo nevari velmi zdravo,alebo dnes som si urobila na obed:tuniak so zemiakmi a zeleninovou oblohou...za chvilku o tej 17:00 si dam celozrnny chlieb s nizkotucnym syrom karicka a este pred spanim,aby som to vydrzala si dam nejake ovocie,to asi okolo 20:30 a takto,ked papam pravidelne,tak mi ani sladke nechyba a mozno si vecer zaskacem na svihadle,ak sa mi bude chciet...ja sa hlavne snazim jest len vtedy,ked som fakt hladna...
zufalka9: presne to isté, dám si kúsok čokolády a akokeby som ešte vyže zhladla a schvátam ju celú:D ja neviem mne sa dáko nedá schudnúť pri tom nejem veľa sladkého sa snažím iba raz do dňa, a po nociach tiež nejem a piť sa snažím...teraz akurát som sa v kuchyni síce zastavila pri keksoch lebo boli na stole a dala si dva:D ale nič iné dnes sladké...a na večeru bude zelenina to dáko vydržím:D
ja zasa,ked uz cokoladu ochutnam,tak ju musim hned zozrat,lebo by som na nu inak nonstop myslela,xi som beznadejny pripad,xi
metallicA: no ja vsadim na moju osvedcenu dietu a to je zmena zivotneho stylu-pravidelne pitie a jest kazde 4hodiny okrem sladkeho a vyprazaneho,to sa mi stale osvedcilo,vdaka tomu som uz schudla 5 kg a este 5 sa chystam dat dole...a ja na sport nie som velmi,ja sa radsej najem menej ako keby som mala ist behat,xi...aj ked niekedy mi sibne a idem sportovat,ale nikdy mi to az tak dlho nevydrzi...
zufalka9: vieščo ani ja by som ju moc nešla robiť...ale som rada že niesom sama taká na sladkosti:D prídem zo školy chytro si robím kávu a namáčam si v tom keksi alebo pol čokolády naraz zjem a druhú polku po večeri ako slonica:D ale teraz som chytro chcela zhodiť aby som prišla chudšia na prvý školský deň tak robím túto diétu lenže s chlebom a cvičím no uvidíme zase moc si nesľubujem...
zufalka9: vieščo ani ja by som ju moc nešla robiť...ale som rada že niesom sama taká na sladkosti:D prídem zo školy chytro si robím kávu a namáčam si v tom keksi alebo pol čokolády naraz zjem a druhú polku po večeri ako slonica:D ale teraz som chytro chcela zhodiť aby som prišla chudšia na prvý školský deň tak robím túto diétu lenže s chlebom a cvičím no uvidíme zase moc si nesľubujem...
MetallicA: ale to podla mna nikto nevydrzi,ved z cokolady sa nikto nenaje,to by som musela zozrat aspon tri 300g cokolady za den-to je okolo 18 000KJ(tak z toho by som isto nschudla!) a ja praskam kazdy den sladkosti na tony a este sa mi neprejedli a ak by sa mi prejedla jedna sladkost,tak by som presla na inu...