Ahoj.mám 15 rokov,173 cm a 63 kg .. chcela by som schudnúť aspon najmenej na tých 55-57 kg ale nedarí sa mi to .. začala som cvičiť zumbu , cvičím ju každý druhý deň , každý deň cvičím cviky na burško , stehná a zadok .. ale výsledky žiadne ... prosím poradťe mi čo mám robiť !!! DAKUJEM
Spevnienie tela
no veronika, ako dlho cvicis?...nejde vsetko hned, vysledky urcite budu po par mesiacoch - hlavne nedrz diety, dbaj aby si jedla zdravoa v dostatocnom mnozstve, pretoze sa stale vyvijas :) Ale cvicenie je skvela cesta k peknej postave, ktora az tak nesuvisi s vahou - hlavne nechudni, najma cvic.
no nemusi to len ju zaujimat ale aj ostatnych a v takom veku to cloveku nie je jedno
asi si idem pozriet co je to ta zumba ked to tu kazdy spomina
Weronika, na svoju vysku mas normalnu vahu.
A poviem ti pravdu, rozculuju ma 15-ky, ktore chcu chudnut. To si taka zmagorena reklamou, ze si nevazis vlastne zdravie a zaujima ta len ako vyzeras? Ak mas normalnu hmotnost, neschudnes, pretoze tvoje telo sa bude branit proti takemu zasahu. Sportuj, je to zdraviu prospesne, ale nechudni.
Si v puberte a ked budes svoje telo oberat o potrebne latky, akurat si privodis malatnost, ked nie nieco horsie. Nauc sa pouzivat svoju hlavu a nie len sa pozorovat v zrkadle. Pre tvoje chudnutie ta nikto nebude mat radsej.
Weroniqa636 : ked chces schudnúť ta musís si upraviť jedalnicek , lenze si dieta cize diety NEDRZ ! ale obmedz sladkosti ! :) a mozes sa pridať do klubu : od dneska chudnem !!!!