Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto do pekla som?

Príspevok v téme: Kto do pekla som?
FaktNEviem

Ahojte.....uz som tu pisal viac prispevkov, ale nic moj problem nevyriesilo.....viete....citim ze som iny....proste....viac sa sustredim na svoj "fantazijny svet", teda zijem vo svojich myslienkach a realita je pre mna skor druhorada....mam zvlastne, zvratene myslienky a rovnake blbosti aj robim napr.....casto som odchadzal z domu, do nedalekeho lesa, kde som len tak sedel a rozmyslal.....no.....skor nad smrtou ako nad "okolitou prirodou"....ale proste sa vyhybam ludom, zijem vo svojich predstavach......napriklad aj s pocasim je to uplne naopak.....nemam rad slnko...nie ja ho NENAVIDIM!....uplne ma znervoznuje ale ked je chladne zamracene pocasie, tak vtedy sa citim fajn.......mam pocit, ze fungujem NAOPAK......casto si namyslam, ze som "nadmerne nadany" a pod., a potom mam pocit, ze budem "slavny alebo znamy "....sam neviem ako to myslim....jednoducho mam zvratene myslienky uplne mi SIBE!.....uz som sa snazil zistit vcom je problem, precital som zoznam a popis VSETKYCH PSYCHICKYCH CHOROB, ktore tu boli k dipozicii....a v kazdej som nasiel SCASTI seba....najpv som si myslel, ze mam maniodepresiu,rozne druhy depresii,potom dystymiu, socialnu fobiu,schizoidnu poruchu..vsetko mozne.....jednoducho nedokazem zit v takomto stave, akoby som bol prisposobeny na iny zivot....

Hľadajúci

Je to na hanbu mladým ,že ak u staršich rodičov a ľudí nevidia vzory a nenájdu si svoj nadľudský cieľ, aby mohli naplniť svoje jedinčné poslanie.
Každý čo chodí po ulici nesie so sebou svoje problémi ktoré nikomu nevytrubuje.Hlavné je žiť pokiaľ sa dá !!!!
Osobné vnútorné problémy má každý!, no potláča ich do úzadia života aby mohol sa sústrediť na dôležité veci vo svojom živote! Sex na ktorý sa dnešná spoločnosť zameriava je pre človeka nepodstatný !!!!
Podstatné je aby spoločnosť fungovala ,mala miesto na zemi, potraviny,teplo a kde hlavu skloniť v bezpečí na noc.Cez deň prácu na chlieb a zábavu. Sex v týchto potrebach ľudstva nie je potrebný . A nie je treba venovať takú publicitu tejto záležitosti.J to každého osobná vec a každý sa s tým musí vysporiadať sám.Veď pozrite na psychicky narušených ľudí v sanatoriach ! Oni potrebujú jedlo, teplo, oblečenie, strechu nad hlavou, a to im stačí !!!!!

adrienneee

aj ja si často predstavujem rôzne veci. väčšinou také, ktoré síce teoreticky sú možné, ale reálne a prakticky nie... často sú to napríklad také zážitky ktoré by som chcela zažiť, ale viem že sa to nikdy nestane. ale nie len to, aj rôzne iné veci si predstavujem, často sú to veľmi podivné veci... a tiež sa mi páčia také veci čo sa naopak iným nepáčia, je to ako keby som bola naozaj nejaká opačná.. aj s tým počasím presne ako hovoríš- páčia sa mi mraky, alebo keď je búrka, tak mám strašnú chuť ísť von a len tak sa postaviť do toho dažďa. inak u mňa to nie je emo, hoci vlastne skoro všetko čo sa o emo hovorí na mňa sedí, lenže ja sa medzi emo nezaraďujem. bola som taká už dávno predtým ako som vedela že nejaké emo vôbec existuje a že čo to je.

FaktNEviem

zuzic:....hej mam.....hudba, umenie....obidvom sa venujem.....a to je jeden z problemov, ze casto si namyslam, ze som vtom lepsi ako ostatni a sucasne si hovorim, ze kazdy druhy clovek sa tomu venuje tiez, tak preco by som sa ja lisil?......akoby som mal v sebe dve "JA", ktore sa nevedia na nicom zhodnut....cital som o "intrapsychickom konflikte"....ak som ho spravne pochopil, tak je to nieco take......

zuzic

ani ja nemusim slnko a nepripadam si vadna. radsej som sama ako medzi vela ludmi...podla mna si v pohode len velmi vela o sebe premyslas. vtedy zvykne trosku "prepnut". mas priatelov? zaluby? sustred sa na nieco ine nerozmyslaj nad sebou.

FaktNEviem

Well:.....no.....neviem......mozno podobne....nieco ako gothic......ano v podstate tak nejak......ale väcsi problem mi robi skor to, ako rozmyslam....ze si vela veci namyslam, nadavam na ludi, vyhybam sa im a zijem vo vlastnych predstavach, ktore niesu mozne.....proste sa mi pletie jedna myslienka cez druhu....

FaktNEviem

adrienneee:....no ano....dobre vediet ze mozno nesom jediny.....ale aj tak....to coho sa iny strania, mna upokojuje....uz som spominal pocasie....ale....takisto aj v noci sa citim najlepsie....celkovo.....chlad, mraky, hmla....mna to proste upokojuje......a ked to tak neni, svieti slnko, odkryta obloha, teplo......vtedy mam chut ujst, sa schovat....ale sam neviem kde.....proste sam neviem, co chcem.....

adrienneee

ahoj... no ja si myslím že nemáš žiadnu chorobu ani nič podobné. to čo píšeš veľa vecí z toho sedí aj na mňa... tiež som taká opačná. nemám rada slnko, ale keď je búrka a ešte k tomu s bleskami tak vtedy sa cítim super. mám rada všetko čo je tmavé, čierne, nič svetlé... a často sa zamýšľam nad rôznymi vecami, nad smrťou a tak, proste rôzne veci ako keby som mala svoj vlastný odlišný svet. už mi raz myslím aj niekto povedal že som taká ako keby zasnená a nevnímam realitu okolo seba. a blbosti robím tiež, a to teda poriadne. to čo robím tu nejdem písať ani napriek tomu že toto forum je anonymné a nikto by nezistil kto to písal. lebo fakt to čo robím je dosť divné a málokto by to pochopil... no napriek tomu si myslím že ani ty ani ja nemáme žiadnu poruchu ani nič, proste sme iní ako ostatní. ale to že sme iní neznamená že máme poruchu. nie vždy sa treba prispôsobiť väčšine... veď aspoň sme niečím výnimoční :-)