Ahojte.....uz som tu pisal viac prispevkov, ale nic moj problem nevyriesilo.....viete....citim ze som iny....proste....viac sa sustredim na svoj "fantazijny svet", teda zijem vo svojich myslienkach a realita je pre mna skor druhorada....mam zvlastne, zvratene myslienky a rovnake blbosti aj robim napr.....casto som odchadzal z domu, do nedalekeho lesa, kde som len tak sedel a rozmyslal.....no.....skor nad smrtou ako nad "okolitou prirodou"....ale proste sa vyhybam ludom, zijem vo svojich predstavach......napriklad aj s pocasim je to uplne naopak.....nemam rad slnko...nie ja ho NENAVIDIM!....uplne ma znervoznuje ale ked je chladne zamracene pocasie, tak vtedy sa citim fajn.......mam pocit, ze fungujem NAOPAK......casto si namyslam, ze som "nadmerne nadany" a pod., a potom mam pocit, ze budem "slavny alebo znamy "....sam neviem ako to myslim....jednoducho mam zvratene myslienky uplne mi SIBE!.....uz som sa snazil zistit vcom je problem, precital som zoznam a popis VSETKYCH PSYCHICKYCH CHOROB, ktore tu boli k dipozicii....a v kazdej som nasiel SCASTI seba....najpv som si myslel, ze mam maniodepresiu,rozne druhy depresii,potom dystymiu, socialnu fobiu,schizoidnu poruchu..vsetko mozne.....jednoducho nedokazem zit v takomto stave, akoby som bol prisposobeny na iny zivot....
Kto do pekla som?
a este napis,ze si true fucking black metal(-ista) a klinec je pribity:D
Preto aj ta moja prezyvka
Ja mam vsak diagnozu. Narcismus, Paranoia, shyzoidnost a histriocizmus
Aha.....nie nevolam sa Michal ale ked sa ti niekto podoba nemusi sa volat rovnako....:-//
Ja som Michal a som uplne rovnaky
nie preco.....
Nevolas sa nahodov Michal??
mamenita:
No hej ved sa tomu venujem len.....niekedy neviem preco zrazu upadnem do silnej depresie a nezaujima ma absolutne nic.....vtedy mi je jedno kto som, co robim, vcom som dobry....jednoducho "zblbnem" a vtedy uz len sa utiahnem do postele ( aj tak som vzdy len sam).....vtedy nemyslim na nic ine len na smrt.....prave preto som si myslel, ze mam maniodepresiu.....zrazu na mna prichadzaju stavy depresii a zrazu pocity stastia.....a pritom sa nic nemeni.....
nemusís mat ziadny chorobu si len taka klasicka povaha melancholicka, ze mas svoj svet, lebo ten skutocny ti nevyhovuje a vyhovovat ani nebude kym nepride nejaka zlomova situacia ktora ti prinesie do zivota viac stastia a dovod na radost...a ze si namyslas ze si nadany, to nemusi byt ziadne namyslanie, takito ludia uzavreti do seba byvaju napriklad dobri spisovatelia :-) ked mas bohatu fantaziu skus nieco tvorit, a ked to das takto na papier, ulavi sa ti kus :-)
Hľadajúci:....Ano....jasne....vsetko ja tak ako si napisal.....ALE AK SA CLOVEK VOVNUTRI NECITI DOBRE, TAK MA V PRDELI TO AKO FUNGUJE SVET....potom by fungoval ako vec....niesme stroje sme ludia!....a psychicky stav, ovplyvnuje fyzicky......skus ty zit a zabavat sa, ked ti to tvoj rozum sam nedovoli....