Ako to bude v skole ?

Príspevok v téme: Ako to bude v skole ?
konecnee

Ahojte po chorobe som pribrala 6 kíl a neskor zase dalsie 3 kila :( som z toho zufala vtedy som mala vphodoe váhu a teraz som pribrata a cez dovolenku mi to nejak nejde schudnut. viete som doma tak stale nieco zobem atd...
myslite ze ked sa mi zacne nova skola a naskocim na take to tempo tak schudnem ? pri pravidelnom jedeni ? apson 5 kil
viete ked nebude cas na zobanie a vyjadanie. dakujem vám vsetkym za odpovede :)

kulturista

Určite sa to dá a najmä v škole pretože telo dosť spaľuje keď trápiš mozog nemusíš sa veľmi hýbať samozrejme záleží aj na metabolizme potom ešte nejaký stres a už máš. :)

zuzic

konecnee ked chces da sa schudnut aj cez skolu:) ja som nikdy nemala cas cez skolu na cvicenie ale stravu si dokazes obmedzit a mylsienky mas v uceni takze ta nic nelaka...pokial sa neriadis studentskym heslom cez hodinu najlepsie chuti;) chodievaj peso do skoly chodzou sa tiez velmi krasne chudne.
inac musis mat krasnu postavu:) netreba ti schudnut a baby len zavidia. ved si predstav ked vela schudnes nebudes mat ani ziadne prsia budes ako drevo, ako tuctove 13stky. to chces? musis byt teraz krasna tak nevymyslaj. ked chces sportuj to ti spevni postavu

[zruseny1]

joooj a ty sa co nevies branit? :)) nemas nic velke, zavidia ti postavicku... tiez by boli asi radi keby taku mali
ale tak mne je jedno :) ked budes potom viac happy, tak dotoho... mozno ta potom spatne pochvalia ti "prajnici" ze ako skvele vyzeras

konecnee

mam 16
ale ja vazim malo ale strasne vyzeram a poznam baby co vazia menej su vyssie robvnako stare a maju perfektnu postavu len ja somm ju mala taku kedysi a teraz mi kazdy hvoori ze mam velke to a hento atd :(

[zruseny1]

dievca, co blaznis...
mi to pripada akoby si ten stres dobrovolne chcela a privolavali si ho kvoli efektu chudnutia, ved vazis malinko, joooooooj
kolko mas rokov prosim ta???

na55kg

konecne : ano mozes tolko schudnut moja sesternica mala 62 kg a schudla za krátky cas na 55 pretoze sa len ucila , stres , a nemala az tak cas na jedenie .... :) a som rada ze sa pridvas

konecnee

akoze ak chces pocuat pravdu mam 159 cm a 46 kil ale mavala som 38 a nikomu toneprekazalo bola som zdrava a nevyzerala som vychudnuto teraz vyzeram tak baculatejsie mam lica mam stehna mam brucho velke :(
okej pridam :)

a mozem schudnut aj na 40 kg ? ked bude ten stres...

na55kg

ano jasne moja sesternica takto schudndla .. , a prídaj sa k nám do klubu : od dnes chudnem najdes tu temu na tej strane ...
a zaznamenavaj si tu svoju váhu :)